• Головна
  • Завтра у Львові розпочнеться Форум індустрії гостинності
11:44, 14 травня 2013 р.

Завтра у Львові розпочнеться Форум індустрії гостинності

Завтра,15 травня на базі готелю «Дністер» відбудеться форум для лідерів індустрії гостинності Львова та України – Lviv Hospitality Industry Forum (LHIF). Основна мета форуму - залучити готельєрів та рестораторів до дискусії про поточні проблеми і завдання готельної індустрії.

Як розповіли організатори заходу, форум покликаний об'єднати професіоналів індустрії гостинності та експертів консалтингу для обміну знаннями та досвідом.

З 15 до 17 травня учасники матимуть змогу прослухати виступи іноземних експертів відомих компаній з продажу та бронювання, таких як Booking.com та Tripadvisor. Готельєри отримають практичну можливість навчитись успішно продавати готельні номери. Своїм досвідом ділитимуться професіонали та експерти як з України, так і іноземні гості. В рамках форуму будуть проведені майстер-класи, конференції з актуальних питань та чудова екскурсія містом для гостей Львова.

Важливими для обговорення будуть питання іміджу Львова після проведення Євро-2012, продажу та просування готельних та ресторанних послуг, управління персоналом. Форум стане майданчиком, який об’єднає готельєрів і рестораторів Львова з представниками міжнародних готельних мереж та світових компаній, що діють на ринку гостинності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...