• Головна
  • Спідвей, концерт за участі Ivan NAVI та Kozak System: як Червоноград святкуватиме 70-річчя
13:41, 21 червня 2021 р.
Надійне джерело

Спідвей, концерт за участі Ivan NAVI та Kozak System: як Червоноград святкуватиме 70-річчя

На Львівщині протягом трьох днів святкуватимуть 70-річчя міста Червоноград.

26-28 червня у Червонограді вже вчетверте відбуватиметься фестиваль «Че Фест», приурочений до Дня міста. Про це повідомили організатори дійства.

У перший день святкування Дня міста відбудеться фестиваль "Горна державності. Громадська освіта через історію ремесл", де заплановано цікавий просвітницький лекторій, майстер-класи, а "родзинкою" дійства стане гончарський випал півтораметрової баньки Сокальської.

Наступного дня, 27 червня, на території Старого міста (колишнього Кристинополя) діятимуть різні локації, де буде дитяча зона, лекторій, виступ військового оркестру 194 понтонно - мостового полку Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України, концерт струнно-флейтового квартету, показ фільму "Останній медик терміналу", спортивні заходи та паломництво до Чудотворної ікони. В цей день проводитимуться екскурсії містом, будуть відкриті музеї та шахтний полігон. На головній сцені міста (мототрек "Гірник") відбуватиметься масштабний концерт за участю місцевих гуртів, Ivan Navi, гурту "Kozak System" та інших.

На третій день, 28 червня, охочі зможуть відвідати спідвей - змагання серед юнаків та ветеранів "Кубок міста". А також до 20-річчя приїзду Папи Римського в Україну відбудеться "Духовний вечір з святим Папою Римським", в рамках якого планується зустріч з Митрополитом Львівським Мечиславом Мокшицьким, особистим секретарем Івана Павла ІІ, екскурсія в Музеї Святого Папи, Свята Меса за Україну в День Конституції.

Детально із програмою можна ознайомитися за посиланням

Читайте також: У церкві на Сихові виставили ікону з мощами Івана Павла ІІ, - ФОТО

Фото на головній: krystynopol.info

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #Червоноград #фестиваль
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...