• Головна
  • Відпочинок біля Львова: 5 ідей, куди можна поїхати, - ФОТО
08:35, 21 червня 2021 р.
Надійне джерело

Відпочинок біля Львова: 5 ідей, куди можна поїхати, - ФОТО

Чудовий відпочинок біля Львова можливий у низці локацій. Редакція 032.ua пропонує 5 ідей, куди можна поїхати в області. 

Львівщина є однією із популярних областей для відпочинку як місцевих, так і туристів. Зокрема, неподалік Львова налічується багато цікавих локацій - домашні господарства, музеї, заповідники, водойми, замки, костели. Традиційно пропонуємо нову добірку локацій, де можна побувати та що побачити. 

Ведмежий притулок

Неподалік Львова біля села Домажир можна насолодитися красою природи, а також полюбуватися бурими ведмедями. Там розташований рекреаційний центр для порятунку цих тварин. У притулку допомагають ведмедям, їх рятують із пересувних зоопарків, цирків, готелів, ресторанів.

У притулку забезпечують уваги ведмедям, наближено до природних. Вони проходять реабілітацію та відновлення. Відвідувачі мають змогу відпочити на природі, а також обрати екскурсію. 

Козина ферма у Стрийському районі

На Львівщині досить багато фермерських господарств. Серед них є і козина ферма у селі Угерсько Стрийського району. Її заснували шість років тому. Охочі мають можливість поринути у сирне царство. Зокрема, відвідати ферму, а також проводять дегустації. 

Козина ферма у Львівській області, Фото: зі сторінки фейсбук

Козина ферма у Львівській області, Фото: зі сторінки фейсбук

Мертве (Журавлине) озеро

Журавлине озеро (також відоме як Мертве озеро) розташоване у межах Сколівського району Львівщини - на території Національного природного парку "Сколівські Бескиди". Воно неправильної овальної форми. Є чудовою туристичною локацією. Це можливість відпочити на пригоді біля водойми. 

Журавлине озеро, Фото: uk.wikipedia.org

Журавлине озеро, Фото: uk.wikipedia.org

Природний заповідник "Розточчя"

"Розточчя" є природним заповідником, який розташований у Яворівському районі Львівщини. Це одна з ділянок букових лісів, які охороняються ЮНЕСКО. Вдалий варіант для відпочинку від досить гучного Львова. Там можна поринути та насолоджуватися справжньою красою дикої природи. 

Природний заповідник "Розточчя"

Замок у Старому Селі

Замок у Старому Селі (Старосільський замок) розташований у Пустомитівському районі. Це пам'ятка архітектури XV - XVII століть. Відомо, що перше укріплення у вигляді дерев’яного замку збудували ще у 1448 році. Замок відомий також завдяки своїй площі, адже вважається найбільшим в області. 

Замок у Старому Селі, Фото: uk.wikipedia.org

Замок у Старому Селі, Фото: uk.wikipedia.org

Нагадаємо, раніше кореспондентка 032.ua пропонувала добірку озер у Львівській області, куди можна поїхати. У літній період це чудова ідея для відпочинку неподалік Львова. Переглянути локації водойм можна за посиланням

Читайте також: Львівський медичний університет: виш із понад 200-річною історією, - ФОТО

Фото на головній: Ведмежий притулок "Домажир", фейсбук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #відпочинок #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...