• Головна
  • ЗМІ: У конкурсі на посаду голови Львівської митниці переміг син радника Разумкова
11:28, 15 червня 2021 р.

ЗМІ: У конкурсі на посаду голови Львівської митниці переміг син радника Разумкова

У конкурсі на посаду начальника Львівської митниці переміг мешканець Києва Ілля Ніжніков, який є сином радника голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Про це йдеться у матеріалі журналіста-розслідувача Богдана Мирошникова, опублікованому в інтернет-виданні "Букви".

Зазначимо, що переможців обирали за результатами тестування та співбесіди. Відповідно до умов конкурсу, заробітна плата начальника регіональної митниці складається з посадового окладу у 18 тисяч грн і надбавки (за вислугу років, за спеціальне звання, інших надбавок та премій).

39-річний Ілля Ніжніков наразі працює начальником управління боротьби з митними правопорушеннями Державної митної служби України, про що свідчить його щорічна декларація на сайті НАЗК.

Ніжніков володіє 12 сотками в Дружні Бородянського р-ну (47 км від Києва) та дачним будинком у Шпитьках Києво-Святошинського р-ну (20 км від Києва). Окрім того, у нього є земельна ділянка та частка житлового будинку в окупованому Криму.

Також він володіє одразу трьома квартирами у Києві – площею 46,6 кв.м., 51,3 кв.м. та 94,3 кв.м. Ще одна квартира є у Черкасах – площею 58,2 кв.м.

Сім’я Ніжнікова має у користуванні три авто – BMW 528i 2012 року та BMW X5 2011 та 2016 років. Перше авто (BMW 528і) записано на брата, але машиною користується сам Ілля Ніжніков.

У 2019 році Ілля Ніжніков працював в ГУ СБУ в Києві та Київській області, потім перейшов до ДБР на посаду начальника управління головного слідчого управління ДБР.

Останнім місцем роботи була Державна митна служба на посаді начальника управління боротьби з митними правопорушеннями Департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил.

Батько Іллі Ніжнікова – Михайло Ніжніков – академік НАН України, колишній заступник керівника Головного організаційного управління Апарату Верховної Ради України – завідувач відділу організаційного забезпечення пленарних засідань Верховної Ради України. Зараз працює радником голови ВРУ (згідно з його декларацією за 2020 рік). У декларації підтверджується також факт володіння кримською нерухомістю.

Читайте також: Разумков у Львові заліз на танк, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівськамитниця #конкурс #Ніжніков #Розумков
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...