• Головна
  • Ремонт вулиці Шевченка у Львові: з 1 червня автобуси №17 та 61 курсуватимуть зі змінами
11:25, 31 травня 2021 р.
Надійне джерело

Ремонт вулиці Шевченка у Львові: з 1 червня автобуси №17 та 61 курсуватимуть зі змінами

У Львові з 1 червня розпочнеться ремонт ІІІ частини вулиці Шевченка. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, з 1 червня розпочинається реконструкція ІІІ частини вулиці Шевченка. Ремонуватимуть відрізок від вул. Залізнична до вул. Єрошенка.Через перекриття цієї ділянки автобуси №17 та №61 курусуватимуть за зміненим маршрутом.  

По завершенню реконструкції на вулиці Шевченка буде чотири смуги для руху транспорту, смуга для громадського транспорту, нові світлофори, хідники та велодоріжки.

На червертому етапі ремонту вулиці Шевченка охоплять ділянку від вул. Левандівської до вул. Ковча. У цій частині облаштують пересадковий вузол для приміських автомобілів.

Міський автобусний маршрут № 17 (курсує із вул. Рудненської до вул. Миколайчука) здійснюватиме об’їзд наступними вулицями:

у напрямку руху з мікрорайону «Левандівка»:

вул. Левандівська – нова розв’язка (квазікільце) – вул. Залізнична – вул. Ясна - вул. Комарова – вул. Сорохтея – вул. Бортнянського – вул. Юнаківа – вул. Шевченка – далі за маршрутом;

у зворотному напрямку:

вул. Шевченка – вул. Юнаківа – вул. Бортнянського – вул. Сорохтея – вул. Комарова – вул. Ясна – вул. Залізнична – нова розв’язка (квазікільце) – вул. Шевченка – вул. Левандівська – далі за маршрутом.

Міський автобусний маршрут № 61, який курсує із с. Підрясне до с. Підбірці, здійснюватиме об’їзд наступними вулицями:

у напрямку руху з мікрорайону Рясне:

вул. Шевченка – вул. Ковча – вул. Винниця – вул. Тунельна – вул. Варшавська – пр. В. Чорновола – пл. Різні – далі за маршрутом;

у зворотному напрямку:

пл. Різні – пр. В. Чорновола – вул. Варшавська – вул. Тунельна – вул. Винниця - вул. Ковча – вул. Шевченка – далі за маршрутом.

Читайте також: Зі Львова до заповідника "Тустань" запустили прямий автобус: графік руху

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#автобус17львів #автобус61львів #автобусльвів #транспортльвова #новинильвів #новинильвова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали сайту 032.ua, пов'язані з минулим, теперішнім або майбутнім транспортної сфери міста Львова. Розповідаємо про те, як розвивався транспорт у Львові в минулому, що відбувається у цій сфері зараз та які плани у міських чиновників щодо покращення транспортної інфраструктури Львова.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...