• Головна
  • iOn.ua – єдиний магазин Apple Premium Reseller в Україні
Новини компаній
17:31, 27 травня 2021 р.

iOn.ua – єдиний магазин Apple Premium Reseller в Україні

Новини компаній

Швидкі темпи розвитку індустрії цифрових технологій з кожним роком все більше і більше дивують людство. Новинки, які виходять на ринок, стають все більш досконалими. Одним із сучасних лідерів на цифровому ринку є, популярний у всьому світі, бренд з Каліфорнії – Apple. Кожен новий продукт покликаний задати тенденцію в світі електротехніки і зібрати чергу в магазинах ще до старту продажів.

 iOn.ua – єдиний магазин Apple Premium Reseller в Україні, фото-1

Користувачі інших брендів, часто не розуміють, чим викликана така популярність, і чому позиція, що товари Apple – найкращі, так люто відстоюється любителями цих гаджетів. Проте, все змінюється практично відразу, після придбання смартфона або ноутбука компанії. Думка клієнтів змінюється, і вони назавжди стають фанатами флагманської продукції.

Як правильно вибрати техніку Apple

Не існує ніяких особливих порад, щодо вибору техніки Apple. Найголовніше – здійснювати покупки, звертаючись тільки в офіційний магазин Apple в Україні. Адже, оригінальна техніка Apple, в широкому асортименті, може реалізовуватися виключно в сервісних центрах.

 iOn.ua – єдиний магазин Apple Premium Reseller в Україні, фото-2

Вибираючи iOn.ua – офіційний інтернет-магазин Apple Store в Україні, клієнт отримує широкий ассортимент найкращої флагманської продукції і хороші ціни. Крім того, штат центру складається з досвідчених і висококваліфікованих співробітників, готових надати професійну консультацію з будь-якого питання. Вибір оптимального гаджета стає ще легшим і простішим.

Переваги покупки Apple в iOn.ua

Можна назвати безліч різних причин, за якими офіційний сайт Apple вважається найкращим. Замовити гаджети від всесвітньо відомого флагмана саме тут, потрібно не тільки через приємні ціни, але ще і тому, що:

  • офіційний магазин Apple в Україні – це місце, де оригінальна продукція каліфорнійської компанії реалізується в розстрочку; скориставшись послугою можна купити Apple MacBook Air та інші гаджети без будь-яких переплат; доступна миттєва розстрочка (до 25 місяців) або оплата частинами (до 10 місяців); більш детально про умови та пропозиції можна прочитати в розділі «Розстрочка і кредит» офіційного сайту магазину iOn;
  • є послуга обміну старого пристрою на новий, з невеликою доплатою;
  • співробітники магазину якісно і професійно консультують клієнтів з приводу придбання будь-якого продукту; буде то Apple MacBook Pro, iPhone чи Apple Watch, покупець гарантовано стане володарем найкращого гаджета;
  • демократичні ціни поширюються на всі, без винятку, позиції онлайн-каталогу;
  • магазин Apple має в наявності величезний вибір оригінальних аксесуарів будь-якого кольору для iPhone, MAC, iPad и iPod;
  • дуже часто в магазині проходять масштабні акції і діють спеціальні пропозиції для нових та постійних клієнтів, завдяки яким купувати інноваційні гаджети стає в рази приємніше.
 iOn.ua – єдиний магазин Apple Premium Reseller в Україні, фото-3

Забезпечення покупців якісними передовими технологіями та відмінним сервісом – головне прагнення сервісного центру. Тут можна отримати обслуговування для iPad, iPhone, Mac, Apple Watch та інших девайсів. Магазин зі статусом Apple Premium Reseller гарантує покупку необхідної і надійної продукції. Замовлення швидко відправляється в будь-який куточок світу. Більше інформації про перелік і вартість послуг, можна знайти на сторінці сайту, в розділі «Послуги».

Співпраця з iOn – це гарантія відмінної роботи пристрою, який повністю налаштовують і готують до експлуатації співробітники магазину. Фахівці, на прохання покупця, підберуть всі необхідні додатки, встановлять і оптимізують програми, для комфортної і легкої роботи.

 iOn.ua – єдиний магазин Apple Premium Reseller в Україні, фото-4
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...