• Головна
  • KRAMAR-SHOP відкрив свій найбільший магазин у Львові: ще більше якісної риби для львів’ян
Новини компаній
16:00, 25 травня 2021 р.
Надійне джерело

KRAMAR-SHOP відкрив свій найбільший магазин у Львові: ще більше якісної риби для львів’ян

Новини компаній
KRAMAR-SHOP відкрив свій найбільший магазин у Львові: ще більше якісної риби для львів’ян

Продукти до кожної страви можна знайти у мережі магазинів KRAMAR-SHOP. Найбільший імпортер риби у Західній Україні відкриває свій новий магазин у Львові. Відтепер львів’яни можуть придбати великий асортимент рибної та м’ясної продукції в ТВК “Південний”. KRAMAR-SHOP стає ближчим до своїх покупців.

Новий магазин KRAMAR-SHOP в ТВК “Південний” значно більший, ніж інші два на Винниківському ринку та вулиці Данила Апостола, 16х. У ньому можна знайти майже усю продукцію, що представлена на сайті kramar-shop.com та нові позиції.

Загальна площа понад 80 м2, широкий асортимент сертифікованої продукції, послуги самовивозу та приготування їжі на ваших очах, - ось що очікує відвідувачів на новій локації KRAMAR-SHOP. М’ясо та риба для улюблених страв. Там покупці можуть знайти товари на будь-який смак та гаманець.

На полицях магазину представлені понад 80 видів риби (лосось, горбуша, скумбрія, хек, минтай, сібас, пікша та інше), 30 видів м’яса (свинина, яловичина та курятина), морепродукти, копчена і маринована продукція, імпортна бакалія та алкоголь. До того ж, аби уникнути черг, продукти можна замовити на сайті kramar-shop.com та забрати у магазині, не оплачуючи доставку.

Акційні товари та нові послуги у KRAMAR-SHOP на Південному

У магазині KRAMAR-SHOP можна купити і акційні товари. Щотижня на сторінці у фейсбук публікують перелік товарів зі знижкою, які представлені в усіх торгових точках.

Не любите готувати? Цій проблемі також знайшли рішення. У магазині KRAMAR-SHOP на Південному встановили гриль. Отож при купівлі маринованої продукції її можуть одразу вам посмажити. Така послуга коштує 30 гривень за кілограм, а процес приготування займає від 7 до 20 хвилин.

На грилі вам можуть приготувати мариновану рибу (лосось, форель, сібас, форель річкова, скумбрія, горбуша, окунь червоний), м’ясо на грилі (шашлик та стейки), ковбаски, котлети та картоплю фрі.

Меню у KRAMAR-SHOP в ТВК “Південний” у Львові, Фото - KRAMAR-SHOP

Меню у KRAMAR-SHOP в ТВК “Південний” у Львові, Фото - KRAMAR-SHOP

Приготовану продукцію також можна замовити попередньо за номером 067 184 98 70.

Графік роботи та розташування магазину KRAMAR-SHOP на Південному

Потрапити до найбільшого магазину KRAMAR-SHOP на Південному можна зі сторони вулиці Івана Виговського. Він працює щодня. У будні дні з 9:00 до 20:00, а у вихідні - до 19:00.

Про компанію Крамар ЛТД

Компанія Крамар ЛТД на ринку працює понад 14 років. Спочатку вони націлювалися на гуртову торгівлю, однак пандемія відкрила для власника Дмитра Крамара нові можливості.

У 2020 році під час першого локдауну з’явився сайт kramar-shop.com, а вже у січні 2021 року двері відчинив і перший магазин на Винниківському ринку. Продукція настільки сподобалася львів’янам, що вирішили відкрити магазин і в ТВК “Південний”. Однак і це не кінець. За словами власника, наступний магазин планують відкрити у червні 2021 року на Сихові, отож смачну рибу та м’ясо можна буде придбати і там.

Свою продукцію компанія Крамар ЛТД імпортує з Європи, Північної та Латинської Америки. Товари KRAMAR-SHOP можна знайти чи не у кожному місті України. Усі вони сертифіковані та повністю відповідають стандартам якості.

Компанія Крамар ЛТД співпрацює з лабораторією Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, де постійно проводять контроль над якістю продуктів.

домовленість з лабораторією Львівського національного медичного університету імені Данила Галицькогодомовленість з лабораторією Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#крамаршопульвові #KRAMAR-SHOPнаПівденному #KRAMAR-SHOP #відкриттямагазинуKRAMAR-SHOP #ДмитроКрамар #крамарлтд #новинильвів #новинильвова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...