• Головна
  • Наркотикам - НІ: центр реабілітації та лікування наркозалежності «Нарконон»
Новини компаній
11:00, 13 травня 2021 р.
5

Наркотикам - НІ: центр реабілітації та лікування наркозалежності «Нарконон»

Новини компаній

«Нарконон» буквально означає «Наркотикам - НІ!». Це дуже влучна назва тому, що на цій програмі не застосовують жодних наркотиків або інших медичних препаратів. На програмі «Нарконон» не відбувається того, що залежність від одного наркотику просто змінюється на пристрасть до якогось іншого.

Ця програма займається порятунком життів починаючи з 1966 року. В Україні центр, що надає цю програму працює з 2008 року. Програма всеосяжна, вона глибинно й ефективно вирішує проблему наркотичної, а також алкогольної залежності. Саме тому успіхи отриманні на програмі «Нарконон» дають результати кращі за ті, що досягають учасники інших програм.

Але у нас є не тільки технологія реабілітації наркозалежних. Український центр «Нарконон» активно проводить антинаркотичні заходи у співпраці з поліцією, мерами міст, ректорами ВНЗ, директорами шкіл та іншими зацікавленими особами. Наприклад на початку травня було організовано та проведено круглий стіл у Нововолинську. Учасниками виступили керівництво міста, представники бізнесу та директори шкіл.

Нажаль, зараз саме ця тема – тема наркоманії та її профілактики стоїть гострим питанням у будь-якому місті нашої країни й світу загалом. Саме тому, нами були запропоновані тематичні матеріали, в яких вказані ефективні методи роботи над зниженням рівня наркоманії. Також на студентських сайтах розміщуються розроблені нами інформаційні брошури під назвою: «10 фактів про наркотики», в яких чітко та змістовно описуються основні дані про наркотики, які людині варто знати для того, щоб не опинитися у пастці під назвою «наркотична залежність». Ефективність профілактики залежить від регулярного поширення правдивої інформації, яка надає повне розуміння ситуації. А ось метод залякування людини точно неправильний й позитивних результатів не принесе.

Протягом останніх декількох десятків років цивілізація людей була втягнута в одну з найбільш руйнівних війн в історії. Противниками у цій війні є алкоголізм та наркоманія.

Двадцять років моєї професійної діяльності були віддані на те, щоб допомогти самому собі виграти цю війну. Я вживав з 15 років, з двадцяти п'яти – постійний учасник різних програм реабілітації.

Зараз мені сорок і я маю великий досвід в області боротьби з наркоманією, і я думав, що побачив вже все, що тільки можна. Я бачив стільки неефективних програм, що все навіть і не згадаєш. Я бачив ентузіастів своєї справи, що діють з кращих спонукань, які вибивалися з сил, намагаючись допомогти наркоманам досягти фізичного й духовного здоров'я та спокою. У ході цієї важкої боротьби їм доводилося розлучатися зі своїми мріями, і, врешті-решт, вони приходили до розуміння того, що відчувають себе не набагато краще, ніж пацієнти, яким вони хотіли допомогти. Багато хто втрачав надію.

Я сам майже досяг цієї межі на той час, коли дізнався про існування програми «Нарконон».

Олексій

Головна ціль діяльності центру «Нарконон» – робити своє оточення якомога безпечніше. Ми завжди відкриті до будь-якої здорової співпраці. Наші контакти, зателефонуйте зараз! Анонімно:

+38 067 429 9005

+38 063 200 5146

+38 066 612 7062

https://narconon.kiev.ua/ru/

https://www.youtube.com/channel/UCLMNW9g4Nijj6DG0jwGv5kg

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Diduk
13 травня 2021 р., 13:56
Знайома з людиною, котра пройшла курс лікування в цьому центрі. Скажу, що мені пообається те як він будує своє життя. як міркує.
13 травня 2021 р., 14:15
Добре, що є люди, які можуть допомогти батькам нарко і алкозалежних.
Asia11
13 травня 2021 р., 14:22
Я закончила программу Нарконон и могу сказать что я счастлива, что попала туда. Нарконон помог не только справиться с зависимостью, но и двигаться по жизни...  Программа также дает крутые навыки и знания,  которые помогают лучше видеть те или иные жизненные ситуации, справляться с трудностями. А еще там работают классные люди и там клевая обстановка!
Martin 666
13 травня 2021 р., 14:37
Своеобразная программа для тех кто хочет получить полноценный доступ к своим услугам в качестве клиента на земле
Alex Kotov
14 травня 2021 р., 08:15
Отличный реабиталиационный центр. Технология помощи - Уникальная. Персонал  - профессионалы и очень хорошие люди. Настоящие герои которые хотят помочь другим а главное знают как.
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...