• Головна
  • У Львові на Підзамче обрали дворики для оновлення
17:08, 22 квітня 2013 р.

У Львові на Підзамче обрали дворики для оновлення

В рамках проекту, який реалізують Інститут міста та Інститут розвитку міст (Краків), відбулася зустріч мешканців Підзамче з представниками міської влади та реалізаторами проекту, за результатами якої було обрано 3 дворики для оновлення.

Комісією було обрано 3 об’єкти: дитячий майданчик між будинками вул. Б. Хмельницького, 66-72, дворики будинків вул. Б. Хмельницького, 83-87 та подвір’я вул. Підзамче, 11-13.

На зустріч з робочою групою проекту пришли більше 30 мешканців попередньо обраних подвір’їв. Саме ініціативність та небайдужість до власної частини району стали факторами, що вплинули на рішення комісії.

До її складу входили: директор Інституту міста Олександр Кобзарев, начальник управління охорони навколишнього середовища Лілія Онищенко-Швець, керівник проекту із сторони Інституту розвитку міст (Краків) Войцех Ярчевскі, представник громадської ініціативи lypneva.com Андрій Шуляр.

«Цей проект – продовження проекту «Ревіталізація Підзамче», який ми почали з Інститутом розвитку міст в 2011р. Якщо в 2011 ми детально вивчали можливості для ревіталізації району, то в цьому році ми вже готові реалізувати перші конкретні кроки для того, щоб потроху внести «нове життя» для Підзамче. Відновлення має починатися з співпраці з сусідами, з містом, з міжнародним проектом. Наша мета не просто відремонтувати дворики, а й активізувати мешканців, задіяти потенціал громадських організацій і університетів для того, щоб почати на простих прикладах покращувати життя мешканців Підзамче», – зазначив Олександр Кобзарев, директор Інституту міста.

Сьогодні архітектори з lypneva.com займаються розробкою архітектурних рішень для двориків, після завершення яких розпочнуться ремонтні роботи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...