• Головна
  • «Онур» не робитиме велодоріжки у Львові
11:08, 22 квітня 2013 р.

«Онур» не робитиме велодоріжки у Львові

Львівське комунальне підприємство «Львівавтодор» 3 квітня за результатами тендеру уклало угоду з ПП «Дорожні технології» КС на влаштування велосипедних доріжок за 2,65 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Доріжки робитимуть на вул. В.Липинського – від проспекту В.Чорновола до вулиці Б.Хмельницького, довжина вулиці 2,5 км.

До кінця року тут мають викорчувати кущі й дерева, розібрати тротуари, самі доріжки заллють асфальтобетоном, а спільну вело-пішохідну зону вимостять кольоровою плиткою. Від тротуару та проїжджої частини велосипедні доріжки відділять пониженим бортовим каменем.

Роботи фінансують коштом фондів соціального страхування. Пишуть Наші гроші.

Фірму «Дорожні технології» заснував екс-депутат Львівської міськради від «Пори» Петро Соболь (2006-2010 рр). Статутний фонд фірми складає 10 тис грн. Директором фірми є Олександр Гаман, котрий працював у Соболя депутатським помічником.

Згідно з даними «Вісника державних закупівель», окрім цього тендеру фірма поки виграла тільки поточний ремонт доріг у Шевченківському районі Львова за 284 тис грн.

Єдиним конкурентом фірми на цьому конкурсі була відома будівельна компанія ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешинл», яка програла з різницею в 268 тис грн., або 9%.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...