• Головна
  • Стало відомо, скільки працівників шкіл Львова та учнів захворіли на COVID
12:15, 6 квітня 2021 р.
Надійне джерело

Стало відомо, скільки працівників шкіл Львова та учнів захворіли на COVID

У березні COVID підтвердили у 383 працівників та 245 учнів шкіл Львова.

Через складну ситуацію із захворюванням у місті управління освіти Львова розглядає можливість продовження навчання із застосуванням дистанційних технологій. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

"Попередній такий пік захворюваності ми спостерігали у листопаді, коли було 280 хворих працівників і 200 хворих учнів. Впродовж березня за добу в середньому виявляли від 17 до 41 освітянина з підтвердженим позитивним ПЛР-тестом. Що стосується учнів, то впродовж доби підтверджувалось від 2 до 22 захворілих. Пік захворюваності серед працівників спостерігався з 19 до 24 березня. На жаль, впродовж березня померло 13 працівників шкіл Львова", - зазначила керівниця міського управління освіти Зоряна Довганик.

При цьому вона наголосила, що ситуація із поширенням коронавірусу є критичною, відтак важливо продовжувати дистанційне навчання, аби нікого не наражати на небезпеку.

Нагадаємо, через збільшення кількості хворих і погіршення епідемічної ситуації у Львові та області оголошено локдаун. Так, у місті впровадили посилений карантин з 19 березня, наразі мерія продовжила його до 12 квітня. Також, як відомо, із 25 березня на території Львівської області офіційно запровадили "червоний" рівень карантину, детальніше про це читайте за посиланням.

Читайте також: Скільки хворих на коронавірус у Львові та області: дані станом на 6 квітня

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #коронавірус #школи #учні #дистанційненавчання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...