• Головна
  • До уваги учасників акції «Твоя енергонезалежність»
Новини компаній
13:00, 31 березня 2021 р.

До уваги учасників акції «Твоя енергонезалежність»

Новини компаній

31 березня останній день дії спеціального тарифу «Твоя енергонезалежність». Для здійснення остаточного розрахунку важливо, щоб всі учасники акції до 5 квітня передали показники лічильників (станом на 01.04.2021 р).

Для чого це потрібно?

  • Якщо ви використали стільки ж газу, скільки придбали – вітаємо, ви ідеально плануєте! Ні вам, ні нам не потрібно робити додаткових розрахунків.
  • Якщо ви використали придбаний газ раніше, ніж закінчився строк дії тарифу, то за використаний понад цей обсяг газ потрібно сплатити за поточною ціною.
  • Якщо ви не використали весь обсяг придбаного газу, то ми повернемо вам залишок коштів або зарахуємо як оплату за наступний період. Ви самі обираєте зручний для вас варіант (зразки заяви можна завантажити на сайті компанії ).

Нагадаємо, акція «Твоя енергонезалежність» проходила у три етапи. Під час першого етапу клієнти ТОВ «Львівгаз збут» мали можливість купити газ на опалювальний сезон по 4,49 грн за кубометр. На другому етапі вартість резервного газу становила 4,99 грн. Під час третього етапу акції вартість кубометра газу становила 5,49 грн.

Акційною пропозицією скористалось 3928 сімей, які закупили на зиму 3,9 млн кубів газу за цінами від 4,49 грн за кубометр.

Бути клієнтом ТОВ «Львівгаз збут» – вигідно та зручно. Дякуємо, що обираєте нас!

Підписуйтесь на сторінку ТОВ «Львівгаз збут» у Facebook , щоб першими дізнаватися про акції та пропозиції, які допоможуть заощадити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...