• Головна
  • У лікарні ШМД Львова розгорнуть 300 додаткових ліжок з доступом до кисню
13:45, 26 березня 2021 р.
Надійне джерело

У лікарні ШМД Львова розгорнуть 300 додаткових ліжок з доступом до кисню

У лікарні швидкої медичної допомоги Львова розгорнуть понад 300 додаткових ліжок для хворих на COVID-19. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, за декілька дні у міській лікарні швидкої медичної допомоги облаштують 328 нових ліжок, з яких 48 - реанімаційні. Для цього там вивільняють кілька вільних приміщень. 

До того ж, незабаром мають відкрити відділення на 150 ліжок у приміщенні Львівського медичного коледжу післядипломної освіти, а у понеділок (29 березня) відкриють ще одне реанімаційне відділення на 48 ліжок із усім необхідним обладнанням і підведеним киснем.

За тиждень мають відкрити відділення на 130 ліжок у приміщенні Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Там же був інформаційно-аналітичний відділ лікарні, який теж тимчасово переїхав.

Водночас, зараз тривають ремонтні роботи у приміщенні поліклініки на вул. Мазепи, яке передали на баланс лікарні. Там за місяць-півтора планують облаштувати 150 ліжок. Також терміново розпочали ремонтні роботи у терапевтичному відділенні лікарні на 5−6 поверхах — там за місця-півтора планують розгорнути 150 ліжок.

Читайте також: Кількість хворих на коронавірус у Львові та області: дані станом на 26 березня

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#коронавірус у Львові #коронавірус на Львівщині #кількість ліжкомісць #лікарня ШМД Львова #додаткові ліжка #новини Львів. новини Львівщини #новини 032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...