• Головна
  • Львів залучить французькі інвестиції у місто
15:29, 18 квітня 2013 р.

Львів залучить французькі інвестиції у місто

У Львові з візитом перебуває Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні Ален Ремі та представники французьких ділових кіл. Посол та керівники французьких підприємств зустрілися з міським головою Львова Андрієм Садовим.

«Сьогодні я є з бізнес-місією у Львові, зі мною приїхало 12 представників компаній, які мають бажання розвивати тут свій бізнес і робити свій внесок у розвиток міста.

Львів відомий своїм сприятливим кліматом для розвитку бізнесу і тому наші підприємці намагатимуться створювати тут додаткові робочі місця. І міський голова Львова запевнив, що буде сприяти залученню французьких інвестицій у місто.

Вже можу сказати, компанія «Ашан» планує відкрити у Львові ще один супермаркет, що забезпечить ще як  мінімум 400 робочих місць для місцевого населення, що є позитивно для Львова. Податки будуть сплачуватися у Львові, а місцеві постачальники будуть  постачати свою продукцію до цього супермаркету», - зазначивНадзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні Ален Ремі.

Зокрема, участь у бізнес-місії беруть керівники  таких підприємств: «ODAESS», «PEUGEOT », «BIGBOARD», «AGROGENERATION», «AIR LIQUIDE», «Auchan Львів», «Лафарж Львів», Credit Agricole Bank та ін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,85
39,90
EUR
42,88
42,93
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...