• Головна
  • Мешканців Новояворівська викрили за розповсюдження наркотиків: затримали трьох чоловіків та жінку, - ФОТО, ВІДЕО
12:35, 18 березня 2021 р.
Надійне джерело

Мешканців Новояворівська викрили за розповсюдження наркотиків: затримали трьох чоловіків та жінку, - ФОТО, ВІДЕО

Мешканці Новояворівська розповсюджували тяжкі наркотичні засоби та психотропні речовини. 

17 березня на Львівщині поліцейські викрили угрупування, які розповсюджували наркотики. До складу групи входило четверо мешканців Новояворівська 17, 18 років та двоє 26-річних, із яких одна - жінка. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.  

Правоохоронці встановили, що група людей збували тяжкі наркотичні засоби та психотропні речовини наркозалежним особам. Розповсюджували шляхом "закладок" через інтернет. Під час санкціонованих обшуків виявили та вилучили близько одного кілограма речовини, схожої на наркотичний засіб "метамфетамін", близько півкілограма речовини, схожої на "канабіс", таблетки "екстазі", а також 100 заготовлених "закладок", приладдя для фасування наркотиків, чорнові записи та кошти, виручені від злочинної діяльності. Вске скерували на експертне дослідження. Правоохоронці виявили у мережі 50 повідомлень про вже здійснені "закладки" та вилучили з них наркотичні речовини.

За цінами "чорного ринку" вартість вилучених наркотичних засобів становить близько мільйона гривень. Угрупування мали чітко розподілені обов’язки і їх затримання стало можливим завдяки спільній кропіткій роботі правоохоронців.

Учасники групи затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Триває досудове розслідування. Невдовзі слідчі повідомлять затриманим про підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте також: У Львові на хабарі попався оперуповноважений Нацполіції, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #кримінал #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...