• Головна
  • Обираємо найкращу мийку у 2021 році
Новини компаній
11:00, 16 березня 2021 р.

Обираємо найкращу мийку у 2021 році

Новини компаній

Кухонні мийки - це те, без чого не обійтися у повсякденному житті на кухнi. Лишається підібрати підходящий варіант, який влаштовуватиме по якості та ціні.

Перед тим, як купити кухонну мийку з нержавійки,або іншу, необхідно краще ознайомитися з головнимимоментами, які дозволять не помилитися у виборі. Залежить від того, яка раковина для кухні, чи потрібна кругла мийка, чи інша. Ціна на подібний товар може відрізнятися, в залежності від структури, матеріалів, допоміжних деталей.

На нашому сайті O&L, ви зможете купити потрібний товар без проблем, користуючись порадами менеджера, що постійно на звязку.

O&L раковина для кухні

Принципи вибору мийки на кухню

Обираючи мийку кухонну з граніту або іншу, чітко розберіться, що саме очікуєте від товару. Чи потрібен змішувач на кухню, якої форми необхідна мийка та інше.

  • Форма мийки. Існують різні форми. Кругла мийка, прямокутна, нестандартні мийки та інше. Круглу мийку краще встановлювати на невеликих кухнях, тому що вони компактні, їх легко мити через відсутність кутів. Прямокутні чудово підходять для вузьких столів;
  • Кількість чаш. Це може бути подвійна мийка для кухні або з однією чашею, на вибір. Чаш може бути від однієї до чотирьох, звісно на таку кухонну раковину ціна відрізняється;
  • Установка. Тут також є різні варіанти. Є ті, що просто встановлюються на кухонні модулі, існують такі, що інтегруються у робочу поверхню. Виглядають дуже красиво та ефектно, але монтаж набагато важчий, і власними силами ви його не зможете провести.
  • Матеріал. Мийки з нержавіючої сталі найбільш популярні. Вони чудово впишуться у інтер’єр, легкі та не бояться корозії. Не бояться механічних пошкоджень. Також часто обирають варіанти з граніту, точніше, з гранітної крихти та акрилу. За такою мийкою легко доглядати, призводять менше шуму ніж сталеві. Гарно виглядають, мають довгий строк експлуатації.

Робимо висновки

Потрібна якісна мийка на кухню? Знайти підходящу зможете в нашому магазині. Серед моделей, особливою популярністю відрізняються Haiba, Zerix, Mixxus, чудово поєднуючи ціну та якість.

Мийка для кухні являється необхідним аксесуаром, без якого не обійтися. Прикрашає дизайн кухні, додає зручності.

В нашому магазині ви обовязково знайдете те, що потрібно на різний бюджет та побажання. Підбирайте найкраще, а наші менеджери будуть готові допомогти зробити правильний вибір який не розчарує. Нехай мийка на кухні служить довго та радує високою якістю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,87
EUR
42,80
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...