• Головна
  • Львівська «Копальня кави», «Шоколадна майстерня» та «Криївка» не працюватимуть?
09:42, 15 квітня 2013 р.

Львівська «Копальня кави», «Шоколадна майстерня» та «Криївка» не працюватимуть?

"Фест" втратив право власності на 11 будівель у Львові. Таким було рішення апеляційного суду.

 За апеляційною скаргою прокуратури Львова скасовано незаконне рішення господарського суду Львівської області, яким за ТзОВ «Інвестиційні ділові системи» визнано право власності на 11 нежитлових приміщень, загальною площею понад 1400 кв. м. Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Львова

Як стало відомо, прокуратура Львова з’ясувала, що, приймаючи таке рішення за позовом згаданого підприємства до ТзОВ «Мережа концептуальних авторських ресторанів «Фест», суд порушив законодавство та не врахував усіх обставин справи. Так, із цих 11 приміщень лише об’єкт на вул. Валовій, 20 - майданчик у Бернардинському дворику - використовувався ТзОВ «Мережа концептуальних авторських ресторанів «Фест». Водночас інші 10 об’єктів не мали жодного відношення до згаданих двох підприємств. Крім цього, міська рада не відводила земельні ділянки під їх будівництво та не надавала дозволи на виготовлення проектів землеустрою. Не виготовлялась і проектно-технічна документація на ці приміщення. 

Слід зауважити, що. поява багатьох ресторанів мережі викликала запеклі дискусії у суспільстві. Зокрема, багато галасу щодо «Мазох-café» та «Криївки». Окрім власне ресторанного бізнесу, мережа також створила кілька атракцій. Так, наприклад, біля входу в «Мазох-café» встановили пам'ятник видатному львів'янинові Леопольдові фон Захер-Мазоху.

 Коротка довідка:

«!ФЕСТ» — мережа концептуальних авторських ресторанів та напрямків, заснована у Львові 2007 року. Серед яких, Мазох-кафе, найдорожча ресторація Галичини ("Масони"), ресторація-музей "Лівий Берег", Львівська копальня кави, Зеник. Гламур, Зеник. Пиво з дерунами, Галицька Жидівська Кнайпа "Під Золотою Розою", Дім Легенд, Відкрита кав'ярня "Біля Діани", Гасова лямпа, Криївка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...