• Головна
  • Львівські гуртківці розмалювали півметрову Великодню писанку(Фото)
17:03, 12 квітня 2013 р.

Львівські гуртківці розмалювали півметрову Великодню писанку(Фото)

У рамках Фестивалю Писанок вихованці дитячого будинку при церкві Покрови розписали півметрову писанку. Як повідомляють організатори, цей унікальний витвір, створений юними митцями, візьме участь у Великодній акції «Полювання на писанки». Згодом усі писанки буде виставлено на благодійному аукціоні.

«Фестиваль писанок – це чудова нагода зробити великодню добру справу. Вже цього тижня ми розпочали розмальовувати півметрові писанки за участю маленьких художників. Спільно з ГО «САМІ» та малечею з дитячого будинку при церкві Покрови було створено справжній шедевр. Ця писанка також візьме участь у акції «Полювання на писанки». У неділю 14 квітня усі писанки буде виставлено на благодійному аукціоні на сайті Аukro.ua. Вилучені кошти будуть скеровані на придбання обладнання для  киснево-синглетної терапії для Міської дитячої клінічної лікарні», - повідомив Андрій Сидор, директор Фестивалю Писанок у Львові.

Цього року до Фестивалю долучилась громадська організація «САМІ» із проектом ЛьвівSocial, метою якого є популяризація благодійності у Львові.

«Мені було приємно спостерігати за тим, з яким захопленням діти розмальовували писанку, з яким серйозним виглядом вони пробували додавати свої корективи,  і в кінцевому результаті бачити їхні усмішки. Я вдячний організаторам Фестивалю Писанок за надання можливості нашій організації спільно з дітьми розмалювати писанку, яка є символом і нагадуванням того, що вже менш, ніж за місяць буде одне з найбільших релігійних свят і що нам усім потрібно до нього готуватись. Я думаю, ці діти вже готові», - розповів Андрій Породко, голова правління ГО «САМІ».

розпис писанки вихованціями дитячого будинку

розпис писанки вихованціями дитячого будинку

 Нагадаємо, вже тиждень у Львові триває Великодня акція «Полювання на писанки». Умови акції прості: знайди 50 писанок – надішли SMS-код (зазначений на писанці) на номер 212* -  отримай справжнє золоте яйце! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...