• Головна
  • У Львові в рамках Дня батяра проведуть Чемпіонат львівських кнайп
13:18, 10 квітня 2013 р.

У Львові в рамках Дня батяра проведуть Чемпіонат львівських кнайп

З 8 по 11 травня в рамках VI Міського свята «День батяра у Львові»  пройде Чемпіонат львівських кнайп. Львів’яни та численні гості міста зможуть придбати під час «Ярмарку батярських лігу мін» на площі Ринок Єдиний фестивальний Кухоль та відправитись у тур кнайпами.

Таким чином, учасники туру безкоштовно скуштують фірмове пиво закладу та віддадуть голос за найгостиннішу кнайпу та найсмачніше пиво.

«Жителі Львова пишаються своїм пивом і насолоджуються цим напоєм у численних кафе, ресторанах та невеличких кнайпах, де досить часто варять своє оригінальне пиво. Серед таких закладів ми проведемо голосування за найкращу кнайпу. Учасники туру, придбавши Кухоль, отримують батярське посвідчення та дегустаційні талони, кожен з яких - це голос за улюблену кнайпу», - розповів Андрій Сидор, директор Міського свята «День батяра у Львові».

За його словами, кнайпа-переможець буде визначатись за кількістю голосів по дегустаційних талонах (60%) та за кількістю голосів по смс-повідомленнях (40%). 11 травня о 21.00 на головній сцені Свята (північна сторона площі Ринок) буде нагороджено заклад-переможець. А серед усіх власників батярського посвідчення відбудеться розіграш головного призу!

Також 10-11 травня в рамках Дня Батяра на площі Ринок відкриють «Батярську канцелярію», «Батярський бетонний завод», співатимуть у караоке батярських пісень, пройдуть майстер-класи батярських танців, батярські шаржі, батярський боді-арт та інші численні галицькі забави. У ці дні також пройде КаверFest - фестиваль, де чисельні кавер-гурти зможуть представити свою майстерність та музичні таланти на розсуд львів’ян та гостей міста. Ще одним  сюрпризом стане Байкерський перформанс.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...