• Головна
  • Деталі трагедії на Львівщині: серед 6 отруєних чадним газом – 17-літня ліцеїстка
10:05, 10 квітня 2013 р.

Деталі трагедії на Львівщині: серед 6 отруєних чадним газом – 17-літня ліцеїстка

Уже встановлено особи шістьох загиблих молодих людей, знайдених у вівторок, 9 квітня, близько 11 год. в житловому будинку, що в селищі Івано-ФранковомуЯворівського району Львівської області: один молодий чоловік – мешканець Львова, другий – із села Затоки Яворівського району, ще троє молодиків – місцеві мешканці, та одна 17-літня дівчина – учениця Новояворівського професійного ліцею.

Про це повідомив власкор IA ZIK з посиланням на заступника начальника Яворівського РВ ГУ МВСУ у Львівській області – начальника слідчого відділення, підполковника міліції Юрія Моржина.

З його слів, двоє загиблих були одруженими: один осиротив двох маленьких діток, другий – одне мале дитя.

Підполковник міліції каже, що вже є висновки новояворівських судмедекспертів стосовно двох тіл: отруєння чадним газом. Що стосується інших чотирьох небіжчиків то їхні тіла доправлено на експертизу у Львів: висновки з моргу, що на вулиці Пекарській, в Яворівський райвідділ міліції ще не надходили.

«Будинок в Івано-Франковому, в якому знайдено мертвими п’ятьох молодих чоловіків та одну дівчину, пустував, бо його власник – на заробітках, за межами нашої держави. Ключ від дверей дав друзям брат господаря, який у суботу в цій же компанії теж бенкетував. Та ночувати не залишився, що його й врятувало», – інформує IA ZIK заступник начальника Яворівського РВ ГУ МВСУ в Львівській області – начальника слідчого відділення, підполковник міліції Юрій Моржин.

Нагадаємо, як повідомлялось раніше, у смт. Івано-Франкове, що у Яворівському районі на Львівщині, в будинку загинуло шестеро осіб. Попередня причина – отруєння чадним газом.

Зазначимо, що це вже не перший випадок, коли в селищі Івано-Франковому Яворівського району Львівської області гинуть люди внаслідок отруєння чадним газом. Так, два роки тому теж була страшна трагедія: під час пожежі в житловому будинку вчадів чоловік, а перед тим двох його маленьких донечок спіткала така сама страшна смерть. Господиня у той час була на заробітках за кордоном.

А двох вчаділих сестер з Івано-Франкового, 19-річну Тетяну та 17-річну Мар’яну, медикам реанімувати таки вдалося. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,87
EUR
42,80
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...