• Головна
  • Електровелосипеди - справжній mast-have 2021
Новини компаній
16:35, 27 січня 2021 р.

Електровелосипеди - справжній mast-have 2021

Новини компаній

Електровелосипеди - це відмінний вид транспорту для пересування. Легкий, швидкий, простий в управлінні. На сайті магазина Мото-Хата https://moto-xata.com.ua/elektrovelosipedy.html великий вибір електричних велосипедів. Асортимент дійсно різноманітний: бренди, ціни, моделі і тд. Також на цьому сайті можна купити скутери, мопеди та інший транспорт.

Переваги електровелосипедів

Електровелосипеди - справжній mast-have 2021, фото-1

Отже, чим електровелосипеди так подобаються дорослим та малим в якості транспорту на кожний день? Тому що вони практичні, зручні, освоїти цей транспорт дуже легко! Сьогодні електровелосипеди на багато популярніші, ніж електросамокати. Відвідайте сайт https://moto-xata.com.ua/elektrovelosipedy/elektrovelosiped-skybike-lira-plus.html, щоб ознайомтеся з каталогом сайту. До їх незаперечних переваг можна віднести:

  • економне споживання енергоресурсів;
  • простота в обслуговуванні (експлуатація, зберігання, щоденний догляд);
  • ремонтні роботи на багато дешевше, ніж, наприклад, заміна деталей в автомобілі;
  • зарядка транспорту від мережі 220В.

Найголовніше переваги сучасних транспортних засобів — вони не забруднюють навколишнє середовище. На відміну від авто на ДВС викиду СО2 в атмосферу просто немає.

На таких велосипедах ви без проблем зможете подолати відстань до 40 км. Єдиний недолік - неможливість комфортно пересуватися під час поганої погоди.

Мото-Хата - оптимальне місце для покупки

Магазин «Мото-Хата» - це спеціалізований майданчик, на якій представлені електровелосипеди бренду Скайбанк. Вони давно зарекомендували себе на ринку, як надійні та безпечні в роботі. У наявності двоколісні і триколісні моделі. Вартість вас приємно вразить.

У Києві здійснити покупку і забрати транспорт можна особисто, а по Україні можлива доставка транспортними компаніями. На сайті https://moto-xata.com.ua/elektrovelosipedy/elektroskuter-skybike-picnic.html надана докладна інформація про кожну модель. Надається гарантія на всі велосипеди. Безкоштовні консультації, можливість тест-драйву, післягарантійне обслуговування — ось, що пропонує вам Мото-Хата!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...