• Головна
  • Як заробити багато грошей пересічному українцю?
Реклама
15:20, 11 квітня 2013 р.

Як заробити багато грошей пересічному українцю?

Реклама

Як заробити багато грошей? Це питання хвилює чимало наших співвітчизників протягом кількох останніх років. На разі маємо, що запропонувати тим, хто прагне покращити свій фінансовий стан. Просте рішення непростих проблем – це Форекс. Якщо конкретно, то вкладання грошей у високоприбуткові фінансові інструменти задля отримання доходу у вигляді непоганих дивідендів. Прибуток на Форексі отримують від купівлі – продажу валют, вірніше – від різниці у їхній вартості. Такі фінансові та інвестиційні терміни і поняття, які зазвичай відлякують простих громадян, насправді дуже доступні та легкі у використанні.

Всі знають, як відкривати рахунок у банку, аби зберегти певну суму грошей, чого вдома зробити не вдається. Так само можна відкрити рахунок і у брокерській компанії. Втім, окрім збереження коштів такий рахунок забезпечить Вам ще й значне накопичення, оскільки прибутки від Форекс – інвестування удесятеро більші за доходи з банківських депозитів. До того ж, свої зароблені відсотки інвестор може знімати хоч щомісяця.

Чому ми кажемо «зароблені відсотки»? Ми просто вкладаємо свої гроші, чи нам ще необхідно працювати аби заробити прибуток? Логічне і цілком справедливе запитання! Насправді, Ви тільки відкриваєте рахунок, поповнюєте його мінімум на 100$ і приєднуєте його до спеціальних торгових рахунків (ПАММ), власниками яких є професійні трейдери. Ці трейдери управляють ПАММ – рахунками, тобто торгують сукупним капіталом (своїм и грошима вкладників) на валютному ринку. Тож працюють саме вони, а Ви лишень отримуєте прибуток. Це неймовірно зручно, адже ви не зобов»язані володіти економічними знаннями та опановувати особливості Форекс – торгівлі. За Вас все зроблять досвідчені трейдери компанії Форекс-Тренд. А прибуток буде поділено між усіма відповідно до дольової участі у ПАММ – рахунку.

Для пересічного громадянина ПАММ – інвестування – гарна нагода завести таке собі додаткове джерело доходів. Нехай для когось такі стабільні надходження не замінять зарплатню, але стануть постійною надбавкою до сімейного бюджету. Врешті, прибутковість залежить і від стартової суми також: чим більше Ви вкладете, тим більшим буде і дохід!

По матеріалам http://investbag.com/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
42,99
43,03
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...