• Головна
  • У Львові встановлять 18 терміналів для продажу квитків на проїзд в електротранспорті
17:05, 5 квітня 2013 р.

У Львові встановлять 18 терміналів для продажу квитків на проїзд в електротранспорті

Виконком Львівської міськради погодив встановлення у місті терміналів для продажу квитків. Основна мета - підвищення якості обслуговування пасажирів та розширення мережі продажу квитків для проїзду у громадському пасажирському електричному транспорті.

Як ідеться у проекті рішення, екперементально терміном на 3 місяці ТзОВ «Оззон-Харків» встановить стаціонарні термінали з продажу квитків для електротранспорту.

Відтак, стаціонарні термінали з продажу квитків встановлять за адресами: вул. І. Франка,10, вул. Чернівецька,9, вул. Є. Коновальця,109, вул. Руська (біля костелу), вул. І.Франка,33 (до пл. Соборної), вул. І. Миколайчука (кінцева трамваю №6), вул. П.Дорошенка,3 (до центру), вул. П.Дорошенка,10 (з центру), пл. Ринок, вул. Зелена,131, вул. Гетьмана Мазепи,13, вул. Зернова (кінцева тролейбусу №13), пр. Ч.Калини (кінцева тролейбусу №24), вул. Митрополита Андрея, вул. Університетська,1, вул. Акад. А.Сахарова,2, пл. М.Кропивницького,4, вул. Наукова,30. Загалом встановлять 18 терміналів.

Збільшення кількості точок автоматизованого продажу квитків дозволить пасажирам у будь-який момент придбати проїзні документи та приведе до підвищення рівня оплати за проїзд у пасажирському транспорті міста.

"Перші термінали встановлять до кінця цього місяця." - повідомляють у ЛКП «Львівелектротранс» 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...