• Головна
  • Львівська залізниця посилює контроль за безквитковими пасажирами
17:59, 3 квітня 2013 р.

Львівська залізниця посилює контроль за безквитковими пасажирами

З метою  недопущення безквиткового проїзду пасажирів та здійснення контролю у приміському сполученні, на Львівській залізниці триває робота мобільної групи,  до складу якої увійшли службові особи залізниці, контролери-ревізори, працівники служби воєнізованої охорони та Управління внутрішніх справ України на Львівській залізниці.

 Станом на третє квітня при перевірках у приміських поїздах вже стягнено штраф та вартість проїзду з 81 пасажира на загальну суму 2860 грн. Цього разу під пильне око контролерів-ревізорів потрапили приміські поїзди сполученням Львів – Здолбунів та Львів – Тернопіль. Як засвідчили повторні перевірки проїзних документів, значна частина пасажирів купують квитки на коротку відстань, на одну-дві зупинки (Підбірці, Борщовичі), у той же час, здійснюючи поїздку до Красного або ж і за повним маршрутом, тобто до Здолбунова або Тернополя. Середня заселеність поїздів на вказаних напрямках становить 35-50%.

Тож, залізничники закликають пасажирів оплачувати проїзд і купувати квитки на повну поїздку, адже робота мобільної групи з контролю за безквитковим проїздом пасажирів триватиме і надалі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...