• Головна
  • Як проходить Різдвяний пляц за Арсеналом у Львові, - ФОТО, ВІДЕО
18:02, 19 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Як проходить Різдвяний пляц за Арсеналом у Львові, - ФОТО, ВІДЕО

На День Святого Миколая у Львові відкрили Різдвяний пляц за Арсеналом. Там розташували декілька колиб зі смаколиками та сувенірами. Журналістка 032.ua побувала там та розповіла, як проходить Різдвяний пляц у місті. 

Різдвяний пляц за Арсеналом організувала власники кнайпи "Пструг хліб та вино". На території перед закладом встановили 8 будиночків з продукцією від львівських закладів та магазинів. Також є столики для відвідувачів, де вони зможуть скуштувати обрані страви та напої. 

Усі продавці та організатори дотримуються протиепідемічних правил та заходів. На території пляцу встановили також декілька фотозон. Там діти зможуть сфотографуватися зі справжній Святим Миколаєм навпроти незвичної ялинки із сіна. Детальніше про Різдвяний пляц за Арсеналом у Львові, який працюватиме від 19 грудня до 19 січня, дивіться у відео. 

Нагадаємо, що Через стрімке поширення COVID-19 у Львові вирішили не робити гучних святкувань, але новорічну атмосферу створити планують. Усі святкові події проводитимуть на відкритому повітрі, уникаючи великого скупчення людей. Журналістка 032.ua вирішила розповісти, які святкування очікують на місцевих мешканців та гостей Львова у 2020 - 2021 році.

Читайте також:  Який вигляд має Львів у День Святого Миколая: атмосферні фото

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#події у Львові #Різдвяний пляц за Арсеналом у Львові #День Святого Миколая у Львові #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...