• Головна
  • У "Львівські політехніці" викладач показав студентам порно під час контрольної
16:28, 11 грудня 2020 р.
Надійне джерело

У "Львівські політехніці" викладач показав студентам порно під час контрольної

Студенти першого курсу Інституту комп’ютерних наук Національного університету "Львівська політехніка" пожалілися на те, що один із викладачів під час контрольної роботи використав порнографічні зображення. Сам викладач стверджує, що це "релаксуючі зображення", які відповідають певній "методиці навчання".

Про це повідомило "Громадське" із посиланням на випускницю університету Наталію Кіндратів. Журналіст також отримав відео з проходження студентами контрольної та спілкування з викладачем. Студентам показали зображення жіночих геніталій на весь екран, при ьому, що багатьом із них ще не виповнилося 18 років.

Викладач зазначив, що такі зображення є методикою, яку придумали у Японії. Таким чином людина повинна навчатися із задоволенням і ефект задоволення повинен бути присутнім у всіх позитивних діях. Хоча викладач додав, що сам "ці картинки не переглядав", і що студенти можуть заплющити очі й відвернутися від екрану.

В Україні за виготовлення та розповсюдження порнографічних предметів передбачена кримінальна відповідальність за ст. 301 ККУ. Мінімальна санкція статті - штраф до 68 тисяч гривень, це також може бути арешт до 6 місяців або обмеження волі до 3 років. Наталія Кіндратів зауважила, що порнографічні зображення у контрольній викладача показують уже кілька років, і про це знає вся кафедра.

Самі студенти, які зафіксували відео з контрольної дуже не хотіли розголосу, а вже зараз їх почали залякувати, вони бояться, що їх завалять на сесії та будуть проблеми. Наталя Кіндратів же оприлюднила відповідний пост на своїй сторінці, де низка студентів "Львівської політехніки" захищають викладача.

Наразі керівництво університету ніяк не прокоментувало ситуацію, бо це "не телефонна розмова" і "ніхто з батьків чи студентів не звертався". Але у випадку таких звернень, пообіцяли оприлюднити інформацію.

Читайте також: У Львові збирають підписи, щоб заборонити будівництво гуртожитку Університету на Пасічній

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #Львівська політехніка #львівські новини #студенти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...