• Головна
  • Смертельна ДТП у Радехівському районі: загинули усі учасники аварії, - ФОТО
11:04, 3 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Смертельна ДТП у Радехівському районі: загинули усі учасники аварії, - ФОТО

3 грудня близько 6:00 на трасі Львів-Луцьк сталася моторошна ДТП. У лобовому зіткненні у Радехівському районі загинули троє людей. 

За даними пресслужби ГУ Національної поліції Львівщини, 50-річний водій Audi не впорався з керування та виїхав на зустрічну смугу, де на швидкості зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter. Внаслідок зіткнення на місці події одразу загинув керманич Audi, що був мешканцем села Сабанівка, що на Львівщині. 

35-річний водій та 56-річна пасажирка (мешканці Рівненської області) Mercedes-Benz Sprinter отримали важкі травми. Карета швидкої госпіталізувала їх у лікарню, однак лікарями не вдалося врятувати їхнє життя.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України. Зараз правоохоронці проводять досудове розслідування та встановлюють обставини ДТП. 

Нагадаємо, що у вівторок, 1 грудня, патрульні отримали виклик на вулицю Вербицького у Новояворівську. Заявник пояснив, що мешканець одного з будинків пошкодив автомобіль сусідки та погрожує їй фізичною розправою.

Читайте також: Які попередні висновки комісії щодо трагедії у Жовківській лікарні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Смертельна ДТП у РАдехівському районі #ДТП на Львівщині #смертельна ДТП на ЛЬввіщині #фото ДТП у Радехівському районі #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...