• Головна
  • Стало відомо, чи продовжили в Україні дію карантину вихідного дня
16:15, 2 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Стало відомо, чи продовжили в Україні дію карантину вихідного дня

У середу, 2 грудня, під час засідання уряду прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що в Україні не продовжуватимуть дію каратину вихідного дня. Наразі розглядають рішення про посилення обмежень. 

Як повідомляє кореспондентка 032.ua, Денис Шмигаль зазначив, що із середини листопада діяв каратин вихідного дня. За його словами, посилені заходи у суботу та неділю стабілізували ситуацію у лікарнях та дещо знизили кількість нових хворих. Це дозволяє зняти саме ці обмеження. Наразі і на вихідних, і в будні діятимуть обмеження "помаранчевої" зони на території країни.

Наразі Кабмін напрацьовує рішення стосовно можливого посилення карантинних обмежень. Згідно із законом, уряд повідомить про це рішення за сім днів до його запровадження. 

Уряд провів опитування щодо оптимальних карантинних заходів серед міських голів та очільників облдержадміністрацій. У свою керівники міст та голови ОДА підтримали позицію щодо повної заборони або введення часткових обмежень стосовно діяльності святкових ярмарків. Майже 90% мерів підтримали повну заборону проведення концертів на новорічні свята.

Встановлення міської новорічної ялинки з низкою обмежень для відвідування підтримують майже 60% представників органів місцевого самоврядування.  

Читайте також: Звідки привезуть головну ялинку для Львова та що відомо про роботу Різдвяного ярмарку, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #каратин #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...