• Головна
  • Львів'яни просять місто замінити погану бруківку на площі Ринок, - ФОТО
13:04, 27 листопада 2020 р.
Надійне джерело

Львів'яни просять місто замінити погану бруківку на площі Ринок, - ФОТО

18 листопада Гузенко Юрій на сайті електронних петицій зареєстрував звернення до міськради щодо замінити поганої бруківки на площі Ринок. 

Бруківка на площі Ринок у Львові, Фото - "Гал-інфо"

Бруківка на площі Ринок у Львові, Фото - "Гал-інфо"

Як повідомляє 032.ua, автор петиції пропонує замінити нерівну бруківку на площі Ринок у Львові на таку ж саму (історичну), але відшліфовану. За його словами, теперішня бруківка зовсім не придатна для комфортного пересування львів'ян. 

"По такій бруківці практично нереально ходити, при пересуванні по такій поверхні львів’янин, гість міста чи турист – замість того, щоб оглядати та насолоджуватись численними пам’ятками архітектури, - змушений постійно дивитись під ноги, щоби не зашпортатись і буквально не впасти лицем в "землю", - наголосив Гузенко Юрій. 

До того ж, автор зауважив, що "груба" бруківка заважає комфортному пересування людей з інвалідністю та людей на інвалідних візках. Юрій пропонує покласти бруківку, що раніше лежала на вулиці Бандери або ту, що зберігається на складах. 

Станом на 27 листопада цю петицію підписало 3 людей. Аби звернення розглянули у Львівській міськраді воно повинно набрати 500 підписів. Підписати електронну петицію можна за посиланням. 

Читайте також: Мешканці Рясне-2 просять місто відновити дорогу на вулиці Величковського, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#заміна бруківки у Львові #бруківка Львів #заміна бруківки на площі Ринок #петиція бруківка #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...