• Головна
  • Стильне світло для вашої оселі – найкращі пропозиції та нові тренди
Новини компаній
11:00, 23 листопада 2020 р.

Стильне світло для вашої оселі – найкращі пропозиції та нові тренди

Новини компаній

Хто сказав, що світло не може бути стильним? Навпаки сьогодні світильники представляють вишукані та складні технічні пристрої, які легко створюють неймовірну атмосферу у вашому домі. Великий асортимент товарів та доступні ціни вас чекають на сайті магазину Eleko. Яскраві рішення на будь-який смак, різноманіття світильників від найкращих брендів – неодмінно завітайте на сайт, ви не пожалкуєте.

Отже, якщо ви саме зараз знаходитесь у пошуках нових світильників на стелю чи стіни у свою домівку, рекомендуємо інтернет-магазин Елеко. Саме тут ви знайдете новинки серед приладів освітлення купити ексклюзивні лед світильники потолочні Львів з доставленням до вашого дому. Ні для кого не є таємницею, що лампи накалювання є пережитком минулого. Сьогодні їх можна зустріти переважно у місцях з особливою атмосферою (де зберігається автентичність закладів), або ж у домівках деяких дідусів та бабусь.

Лед світильники – це чудове рішення, яке має безліч переваг. По-перше, вони надзвичайно економні, рахунки за світло вас приємно здивують. По друге, лед-лампи працюють в рази довше. В той час, як ви вже вдруге чи втретє зміните лампу накалювання, led продовжить працювати, як швейцарський годинник. По-третє, зараз у тренді складне світло, зі змогою його режим роботи, яскравість та ін. Це надзвичайно важливо у сучасних дизайнах інтер’єру. І найголовніше, керувати ними можна дистанційно, через пульт – що дуже зручно.

Саме тому, якщо ви плануєте надати своєму дому сучасний вигляд – треба обирати ЛЕД світильники на сайті магазину Елеко. Асортимент тут в рази більший ніж у самих популярних магазинах вашого міста. Ви легко зможете обрати люстру на стелю та у комплект до неї настінні бра. Онлайн-консультант завжди відповість на ваші питання, та допоможе здійснити вибір:

  • різної форми та кольорів;
  • різноманітного вольтажу;
  • із різних матеріалів.

Специфіка вибору пристроїв для різних кімнат

В залежності від того, у якій із кімнат оселі ви плануєте встановити світильник, треба враховувати функціональність приміщення та призначення. Наприклад, вітальня – це місце де приймають гостей та збирається вся родина. Хтось читає, хтось займається хендейдом, грає в настільні ігри – важливо враховувати інтереси усіх. Тому важливо окрім основного джерела штучного світла додати декілька настінних бра. Також часто через штучне освітлення (природне – це вікна) дизайнери намагаються зонувати приміщення, підкреслити ошатність інтер’єру, красу меблів, тощо.

Для спалень чудово підходять «точечні» світильники, які м’яко розсіюють світло по всьому периметру кімнати. Як варіант – можна встановити 1 головну люстру, та додати до підвісної стелі лед-підсвітку. Якщо стеля висока (від 3 м і вище), то накладні люстри-лампи не рекомендовані, адже світло буде дуже розсіюватись й виглядатиме тусклим.

Кухня – це робоче приміщення: готування їжі, миття посуду, та навіть сидіти за чаюванням необхідно при гарному денному світлі. При такому освітленні ви чудово бачите всі дрібні забруднення та не напружуєте зір під час подрібнення продуктів. Дуже важливо гарно освітити робочу зону та правильно розставити акценти на кухні. Якщо мудро підійти до розв'язання цього питання, то кухня матиме привабливий вигляд. Також світильники можуть допомогти виділити обідню зону та робочу (переважно для великих кімнат).

До речі на Елеко є не лише люстри та лампи для приміщень, а вироби для вулиць. Якщо вас цікавлять консольні світильники, ціна та різноманіття пристроїв – завітайте до кращого інтернет-магазину. Доставлення до м. Львів здійснюється Новою поштою.

 Наші контакти:

  • Інтернет-магазин Елеко:  https://eleko.com.ua/
  • Наші телефони:  097 917 51 91, 099 218 00 78
  • Ми знаходимось у місті Київ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,80
EUR
42,62
42,70
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...