• Головна
  • Завтра керівникам ініціативних груп ОСББ підкажуть як змінити якість життя
10:30, 26 березня 2013 р.

Завтра керівникам ініціативних груп ОСББ підкажуть як змінити якість життя

Завтра, 27 березня 15 керівників ініціативних груп будинків із створення об`єднання співвласників багатоквартирного будинку відвідають семінар, який проведуть для них експерти Міжнародної фінансової корпорації.

Тренінг розпочнеться о 16:00 год у відділі супроводу ОСББ, ресурсному центрі для розвитку ОСББ.

«Під час семінару небайдужі львів`яни, що рішуче налаштовані змінити якість життя свою, своєї родини та сусідів,  дізнаються,  яким чином започаткувати ОСББ, як здійснити його реєстрацію, про організаційно-правову побудову якісної роботи ОСББ, про процедура прийняття рішень статутними органами ОСББ та їх правові наслідки», - зазначає керівник ресурсного центру Галина Когут.

Крім юридично-правових питань під час семінару буде висвітлено фінансово-економічні аспекти діяльності об`єднання, зокрема: податки, платежі та звітність ОСББ; планування кошторису ОСББ; бухоблік і фінансова звітність ОСББ.

Захід організований за підтримки Міжнародної фінансової корпорації (IFC) в рамках проекту «Енергоефективність у житловому секторі України (UREEP)», що передбачає можливість впровадження заходів з енергозбереження у будинках ОСББ м. Львова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...