• Головна
  • У Трускавці на кандидатку в депутати склали протокол за перешкоджання голосуванню
18:46, 25 жовтня 2020 р.
Надійне джерело

У Трускавці на кандидатку в депутати склали протокол за перешкоджання голосуванню

25 жовтня у Трускавці на дільниці відбувся конфлікт між кандидаткою у депутати до Трускавецької міської ради від партії УДАР Лесею Дідик і виборчою комісією. Кандидатка заважала виборцям голосувати, а комісії - працювати.

За даними спостерігачів ГМ "ОПОРА", Леся Дідик підвищувала голос на членів ДВК, вимагала по іншому розставити столи, за якими мають сидіти члени комісії, перешкоджала голосуванню виборців.

Фото: ГМ "ОПОРА"

Фото: ГМ "ОПОРА"

Окрім цього, кандидат від партії “Голос” до Львівської міської ради Віталій Кобрин виявив за своєю адресою проживання у Винниках прописаних двох невідомих людей. Винниківчанин звернувся у поліцію. Подібний інцидент трапився із іншим виборцем, але останній не звертався у поліцію.

Раніше подібні фальсифікації виявили за чотирма адресами у Східниці - виборчу адресу змінили 62 осіб. Аномальну зміну виборчої адреси виявлено у Самбірській міській територіальній громаді.

У селі Суховоля кандидат на посаду Зимноводівської територіальної громади Богдан Тріска розмістив у приміщенні ДВК №460210 камеру відеоспостереження. Перед цим він попросив дозволу у членів комісії, які не заперечили. Відеокамери фіксують, як виборцям видають бюлетені та як вони їх  кидають в скриньки. Спостерігача на цій дільниці у кандидата немає.

Читайте також: Місцеві вибори 2020 у Львові та області: хроніка подій (ДОПОВНЮЄТЬСЯ)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #політика #вибори 2020 #місцеві вибори #Трускавець #Винники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...