• Головна
  • Уряд посилив умови карантину у Львові: Садовий розповів, чи очікувати жителям на зміни обмежень
15:22, 2 жовтня 2020 р.
Надійне джерело

Уряд посилив умови карантину у Львові: Садовий розповів, чи очікувати жителям на зміни обмежень

Фото: ebay.com

Фото: ebay.com

1 жовтня на засіданні Державної комісії із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій переглянули встановленні рівні епідемічної небезпеки. Зокрема, затвердили, який рівень небезпеки діятиме у Львові та області. 

За даними на Урядовому порталі, новий розподіл набуде чинності із понеділка, 5 жовтня. Зокрема, "помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки запровадили у Львові, також у Золочівському, Перемишлянському, Пустомитівському та Сокальському районах Львівської області. 

До зміни карантинних зон у Львові діє "жовтий" рівень епіднебезпеки. У пресслужбі Львівської міськради зазначили, що мер Львова Андрій Садовий пояснив, чи зміниться щось для містян із переходом у "помаранчеву" зону. Він зазначив, що не бачить принципової різниці між "помаранчевою" та "жовтою" зонами.

"Минулої неділі був у Рудно, яке в жовтій зоні, а через дорогу — Зимна Вода, яка вже в червоній. Це абсурд, адже люди ходять із однієї хати в іншу. Тому це все умовні речі. Треба просто дбати про своє здоров’я. Краще бути в безпеці і зайвий раз не контактувати, не брати участі в масових заходах", - додав Андрій Садовий. 

Фото: карантинні обмеження / Міністерство охорони здоров'я

Фото: карантинні обмеження / Міністерство охорони здоров'я

Зазначимо, "жовтий" рівень встановили у Бориславі, Дрогобичі, Самборі, Стрию, Трускавці, Червонограді  та у Бродівському, Городоцькому, Дрогобицькому, Жидачівському, Жовківському, Кам’янка-Бузькому, Миколаївському, Мостиському, Радехівському, Сколівському, Стрийському, Яворівському районах Львівської області. 

Нагадаємо, станом на 2 жовтня у Львівській області підтверджених 20 826 випадків інфікування коронавірусом. З них - 570 людей померли та 7 603  пацієнтів одужали.

Читайте також: Сезон грипу 2020 - 2021: що відомо та коли має бути вакцина у Львові та області

Матеріал підготовлений за даними на Урядовому порталі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #карантин #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...