• Головна
  • У Львові пройшов ювілейний жіночий велопарад "Червоне і Чорне", - ФОТО, ВІДЕО
16:01, 26 вересня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові пройшов ювілейний жіночий велопарад "Червоне і Чорне", - ФОТО, ВІДЕО

Фото - 032.ua

Фото - 032.ua

У суботу, 26 вересня, о 13:00 поблизу Львівського національного університету ім. Івана Франка зібралися учасниці ювілейного десятого жіночого велопараду. Цьогоріч головними кольорами велоколони стали червоний і чорний. 

Як розповіла журналістці 032.ua співорганізаторка велопараду Данілова Марія, його метою стало популяризувати жіночий велоспорт. Вона наголосила, що жінки на "роверах" усе частіше з'являють на дорогах Львова та дотримуються правил дорожнього руху. 

Участь у параді взяли близько 40 учасниці. Перед стартом усі мали можливість зробити безкоштовний аквагрим та пофотографуватися. Деякі велосипедистки одягнулися у тематичні костюми та прикрасили свої велосипеди кольоровими стрічками та квітами. 

Колону жінок на велосипеді супроводжували дві автівки поліції та вправні велосипедисти, які дивилися за тим, щоб колона не відставала. Незважаючи на погодні умови, велопарад не перенесли, а настій у учасників залишався піднесеним. 

Велописедистки стартували о 14:00 та їхали за маршрутом: Університетська - Січових Стрільців - Свободи - Різні - Чорновола - Мазепи - Грінченка - Хмельникого - Липинського - Чоновола - Свободи - Ринок. Організаторами дійства стала Львівська асоціація велосипедистів. Детальніше про велопарад дивіться у відео. 

Нагадаємо, що 24 вересня після презентації відреставрованого вітража у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Романа Іваничука мисткиня провела майстер-клас з виготовлення вітражів.

Читайте також: Відпочинок у Туреччині під час пандемії COVID-19: що потрібно знати туристам, - ФОТО, ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#велопарад #"Червоне і Чорне" #Львівська асоціація велосипедистів #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...