• Головна
  • Українські виробники твердопаливних котлів
Новини компаній
12:05, 13 серпня 2020 р.

Українські виробники твердопаливних котлів

Новини компаній

Сьогодні ринок виробників твердопаливних котлів налічує більше 60 виробників. Одним з лідерів ринка є виробник твердопаливних котлів «Альтеп-Центр».

«Альтеп» поставляє опалювальне обладнання та комплектуючі по всій території України, а також експортує його. Українську якість вибрали вже більше 30 тисяч домогосподарств і корпоративних споживачів.

Продукція ТМ Altep відповідає високим міжнародним стандартам якості і тому високо цінується в даній галузі як в Україні так і за кордоном.

Також компанія Альтеп надає зручну систему доставки і оформлення замовлення, мінімізуючи термін поставки товару завдяки широкому виробничому потенціалу.

Українські виробники твердопаливних котлів, фото-1

Твердопаливні котли для опалення як основа енергонезалежності вашого будинку

Забезпечення якісних умов нашого житла впливає на затишок і комфорт, а також є запорукою здоров'я всієї родини.

В умовах динамічного зростання тарифів на «блакитне паливо», електроенергію і виставлення захмарних сум у платіжках за опалення, тепло сьогодні - по-справжньому дороге задоволення.

Згідно з графіком підвищення тарифів в Україні, вже з 15 жовтня 2020 року слід очікувати підвищення тарифів на опалення на 10-15%.

Бюджетною альтернативою може послужити якісний твердопаливний котел, який забезпечить незалежність споживача від мережевих комунікацій і цінових коливань.

Тому в Україні все більш затребуваним стає енергоефективне твердопаливне обладнання, що забезпечує гаряче водопостачання та опалення. Котли твердопаливні українського виробництва сьогодні майже не поступаються зарубіжним моделям за технічними характеристиками, надаючи оптимальне поєднання ціни та якості.

Особливості твердопаливних котлів

Перш ніж купити твердопаливний котел, важливо розібратися в його характеристиках і визначитися, яка модель найкраще буде відповідати параметрам вашого житла.

Залежно від принципів спалювання палива виділяють наступні типи твердопаливних котлів:

  • Прямого горіння;
  • Тривалого горіння;
  • Піролізного горіння.

Перший вид котлів має найпростішу конструкцію і працює безпосередньо від спалювання палива в топці. В котлах тривалого горіння використовується більш вдосконалений метод переробки палива в енергію - шляхом спалення піролізних газів, в результаті розкладання деревного масиву.

Найефективнішими вважаються моделі, що працюють на основі піролізного горіння. У них майже виключається пряме горіння палива, а генерація тепла відбувається за рахунок горіння газів.

При 1-му завантаженні палива кардинально відрізняється час роботи даних типів котельного обладнання. Недоліком КПГ (котлів прямого горіння) є необхідність в їх додатковому завантаженні камери теплогенератора паливом кожні 2-3 години.

Купити твердопаливний котел для будинку на основі піролізного горіння стане раціональним вибором. Більш вдосконалена конструкція котлів дозволяє опалювати приміщення при одному завантаженні протягом 10-12 годин.

Паливо для твердопаливного котла

Твердопаливні котли для опалення можуть працювати на різному паливі, оптимальний варіант вибирає сам користувач. При правильному його підборі з'являється можливість заощадити ресурси і зберегти працездатність обладнання.

В якості палива можна використовувати:

  • вугілля;
  • дрова;
  • біопаливо;
  • тирса;
  • пелети;
  • торфобрикети.

Тип завантаження палива

Виділяють 2 способи подачі твердого палива:

  • Автоматичне завантаження. Пелетні котли оснащені спеціальними бункерами, з яких йде подача палива в топку за допомогою шнеків і двигуна. Завдяки своєму принципу роботи таке обладнання має високі показники ККД і працюють довгий час без сторонньої участі.
  • Ручне завантаження. Залежно від особливостей конструкції, виділяють ручні котли традиційні, піролізні і тривалого горіння.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...