• Головна
  • У центрі Львова для безхатьків влаштують пікнік
18:13, 10 серпня 2020 р.
Надійне джерело

У центрі Львова для безхатьків влаштують пікнік

У центрі Львова для безхатьків влаштують пікнік

15 серпня о 15:00 у парку Франка відбудеться пікнік з бідними та бездомними людьми Львова - "Пікнік з друзями". Подію влаштовує рух "Молодь за мир". До організації та проведення заходу запрошують львівських студентів та школярів.

Як повідомили 032.ua у пресслужбі руху, назвали подію "Пікнік з друзями", оскільки на неї запрошують людей, з якими уже добре знайомі. Ці люди приходять щосереди на традиційні роздачі їжі у центрі Львова. Усіх учасників знають поіменно, тож готують іменні запрошення. Очікується, що захід відвідає близько 30 людей. 

У програмі події - частування піцою, пісні та конкурси. Організатори підкреслюють, що на пікніку дотримуються усіх заходів безпеки: дистанції, використання масок, перчаток та санітайзерів. Охочі студенти й старшокласники можуть долчитися до організації, заповнивши форму.

"Молодь за мир" запрошує усіх охочих студентів та старшокласників долучатися до організації пікніка. Для цього потрібно заповнити форму. Деталі щодо пікніка можна уточнити за номером +38068-79-01-770.

Довідково: Рух "Молодь за мир" у Львові з жовтня 2019 року щотижня роздає їжу потребуючим. Рух є частиною Спільноти святого Егідія. Ця міжнародна організація заснована в Римі у 1968-му році. Відома допомогою бездомним, літнім, мігрантам, ромським родинам, а також своїми миротворчими ініціативами. В Україні "Молодь за мир" і Спільнота існує в Києві, Харкові, Львові та Івано-Франківську.

Читайте також: У Львові відбудеться перший посткарантинний офлайн-фестиваль з імпровізації, - ПРОГРАМА

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #Львів #події #безхатьки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,86
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...