• Головна
  • Львів у "помаранчевій" зоні: чи діятимуть нові карантинні обмеження
15:01, 4 серпня 2020 р.
Надійне джерело

Львів у "помаранчевій" зоні: чи діятимуть нові карантинні обмеження

Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Із 3 серпня в Україні розпочали діяти нові умови адаптивного карантину. Встановили чотири рівні небезпеки поширення коронавірусу. У Львові оголосили "помаранчеву" зону карантину. Це означає, що має діяти низка заборон. 

За даними пресслужби Львівської міської ради, відповідне рішення про нові обмеження розглянула міська комісія із питань ТЕБ і НС. Відтак, робота більшості закладів та установ у місті не зміниться. Окремо проведуть перевірку ринків, супермаркетів, ТРЦ, закладів спорту та закладів громадського харчування на дотримання карантинних вимог.

"Фітнес-центри та хостели у Львові працюватимуть із дотриманням карантинних умов. Додатково адаптувати місто до заборон "помаранчевої" зони немає необхідності, тому що ми живемо у цьому режимі останні 6 місяців", - повідомив мер міста Андрій Садовий. 

Знімок екрану: допис Андрія Садового у Facebook

Знімок екрану: допис Андрія Садового у Facebook

Зазначимо, згідно із постановою уряду, у "помаранчевій" зоні має діяти низка заборон. Зокрема, у Львові тимчасово не мають працювати заклади, що надають послуги з розміщення, крім готелів, також спортивні зали та фітнес-центри. 

Нагадаємо, як повідомляла кореспондентка 032.ua, міністр охорони здоров'я Максим Степанов наголосив, що на законодавчому рівні в Україні заборонено самостійно органам місцевого самоврядування пом'яшкувати карантинні обмеження. 

За даними на сайті Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #карантинні_обмеження #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...