• Головна
  • На Богданівській нетверезий водій Audi зніс електроопору, - ФОТО
11:04, 13 липня 2020 р.
Надійне джерело

На Богданівській нетверезий водій Audi зніс електроопору, - ФОТО

На Богданівській нетверезий водій Audi зніс електроопору, - ФОТО

12 липня вдень на вулиці Богданівській у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода. Чоловік під впливом алкоголю зніс електроопору. Обійшлося без потерпілих.

Як повідомили у Патрульній поліції Львівської області, за кермом Audi перебував 56-річний водій, який сів нетверезим за кермом. Під дією алкоголю, він не впорався з керуванням на в'їхав у опору електропередач. Автівка розтрощена вщент, але чоловік вижив.

На місце події прибули інспектори поліції, які помітили у  водія ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Він не приховував, що вживав алкоголь, але хапався за голову і був вражений тим, що накоїв. Алкотестер Drager показав результат 1,57 проміле. На порушника склали одразу два протоколи - за порушення правил дорожнього руху (ст. 124 КУпАП) та за керування авто у нетверезому стані (ч.1 ст.130 КУпАП).

Нагадаємо, нещодавно в Україні скасували кримінальну відповідальність за водіння під впливом алко- і наркотичних речових. Максимальна санкція за таке порушення - 10 200 грн штрафу та 1 рік позбавлення водійських прав за перше порушення, 20 400 грн і 3 роки без водійських прав - за друге порушення, 40 800 грн і 10 років позбавлення водійського посвідчення, якщо водій порушив згадану статтю три і більше разів. Додамо, що максимально допустимий рівень алкоголю в крові — 0,2 проміле.

Читайте також: Як працює у Львові кабінетоглядуводіїв: кого перевірятимуть, - ФОТО/ВІДЕО

За матеріалами Патрульної поліції Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #ДТП #автопригода
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...