• Головна
  • У Львові 34-річний чоловік впав під колеса тролейбуса
10:39, 9 липня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові 34-річний чоловік впав під колеса тролейбуса

Архівне фото 032.ua

Архівне фото 032.ua

8 липня у Львові близько 15:10 на вулиці Володимира Великого трапилася дорожньо-транспортна пригода. Пасажир потрапив під колеса тролейбуса. 

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини. 34-річному львів’янину, який на зупинці виходив із тролейбуса, дверима затиснуло руку. Водійка електротранспорту не помітила цього та розпочала рух. Внаслідок цього чоловік втратив рівновагу та впав під заднє колесо тролейбуса. Його госпіталізували у лікарню з тілесними ушкодженнями. 

Наразі триває  досудове розслідування. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання - штраф від 3 до 5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

У пресслужбі Львівської міськради висвітлили позицію "Львівелектротрансу". Директор цього ЛКП Андрій Свищо зазначив, що стався наїзд на чоловіка, який намагався заскочити у електротранспорт, коли той розпочав рушати. Чоловік намагався схопитись рукою за поручень, але спотикнувся і потрапив під колесо. Зараз проводять службове розслідування причин ДТП, обставини з’ясовують. Водійку тролейбуса поки відсторонили від роботи, а тролейбус знаходиться під арештом і теж не працює. 

Зазначимо, у Львові  вулиці Личаківській водій автомобіля Audi A4 в'їхав у будинок. Внаслідок пригоди постраждали двоє іноземців, які були пасажирами транспортного засобу. 

Читайте також: У громадському транспорті Львова відновили пільговий проїзд

За даними на сайті поліції Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #тролейбус #пригода #Львівщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,93
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...