• Головна
  • Тренди 2020 року - де придбати штори і шпалери від відомих європейських виробників у Львові?
Новини компаній
11:00, 8 липня 2020 р.

Тренди 2020 року - де придбати штори і шпалери від відомих європейських виробників у Львові?

Новини компаній

Де купити шпалери та штори у Львові? Завітайте у Салон-студію Галерея декору! За допомогою штор можна підкреслити вишуканість і оригінальність інтер'єру. Вони створюють затишну та комфортну атмосферу. Вибирати штори у вітальню і спальню потрібно особливо ретельно. Важливо враховувати не тільки їх вартість, а й інші параметри: колірна гамма, фактура, якість, стиль приміщення, і т. д. Таку продукцію рекомендовано купувати в спеціалізованій компанії, яка тривалий час веде успішну діяльність і гарантує якість надаваних послуг. Якщо виникнуть труднощі з вибором, то менеджер-консультант магазину допоможе підібрати оптимальне рішення.

Як правильно вибрати штори?

У процесі придбання штор для вітальні або спальні потрібно враховувати особливості приміщення. Важливо створити атмосферу, яка буде налаштовувати на позитивну хвилю і розслаблення. Вироби теплих тонів - альтернативний варіант. При таких умовах спальня буде виглядати презентабельно і красиво. Нейтральний осінній відтінок слід використати в тому випадку, якщо інтер'єру не вистачає спокійних і стриманих нот. Для вітальні, стиль якої наближений до ділового, підійдуть штори холодних кольорів.

Матеріал - це важливий критерій при виборі штор. Вироби повинні бути щільними. При таких умовах вони допоможуть запобігти проникненню сонячних променів вранці. Відповідні рішення:

  • Штори блекаут – відмінно підійдуть для сонячних кімнат. Вони мають гарний зовнішній вигляд, з імітацією атласу, шовку, мішковини. Основні плюси - естетичний вигляд, стійкість до ультрафіолетових променів.
  • Штори з оксамиту мають ряд переваг, вони приємні на дотик, виглядають розкішно. Крім того, вироби відмінно впишуться в інтер'єр, виконаний в будь-якому стилі.
  • Штори з сукна, вовни, льону – основною їхньою перевагою є екологічність, ідеально підійдуть в дитячі кімнати, в спальні, найкращий варіант для поціновувачів екостилю.

Деяким людям складно у всьому цьому розібратися і прийняти правильне рішення, тому бажано отримати консультацію фахівця.

Салон-студія «Галерея Декору» - професіоналізм і надійність

Де придбати штори для готелів у Львові? Протягом багатьох років салон-студія Galereya dekoru веде успішну діяльність. У нас працюють кваліфіковані фахівці, які допоможуть втілити Ваші мрії у реальність.

Ми пропонуємо Вам широкий вибір продукції і адекватні ціни за рахунок прямих поставок. До основних плюсів роботи з нами можна віднести:

  • пропонуємо індивідуальні рішення для будь-якого інтер'єру
  • спеціалізовані шпалери та штори для готелів та ресторанів;
  • співпрацюємо з клієнтами на максимально вигідних умовах;
  • враховуємо побажання і вимоги клієнта;
  • використовуємо якісні матеріали та стильні речі для того, щоб створити затишок у Вашій оселі;
  • ми гарантуємо бездоганний сервіс;
  • оперативно і якісно виконуємо замовлення;
  • враховуємо Ваші фінансові можливості в процесі розробки дизайнерських рішень.

Наші фахівці допоможуть Вам підібрати матеріали для штор, провести заміри і виконати ряд інших дій. Ми комплексно підходимо до вирішення основних завдань. Надаємо послуги - штори «під ключ», шпалери «під ключ». При таких умовах Ви економите свій час і сили. Якщо у Вас виникли додаткові питання - звертайтеся до нас. Наші фахівці нададуть безкоштовну консультацію.

Чекаємо Вас за адресою м. Львів, вул. Личаківська 104

Деталі за телефоном +38 (067) 340 87 98

https://galereyadekoru.com/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...