• Головна
  • У Львові відключать воду до низки вулиць 8 липня: перелік
16:01, 7 липня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові відключать воду до низки вулиць 8 липня: перелік

Фото умовне / з відкритих джерел

Фото умовне / з відкритих джерел

У середу, 8 липня, у Львові призупинять подачу води до частини Залізничного району. Це відбудеться у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на вулиці Д. Апостола та на вулиці Курмановича. 

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. Із 09:00 до 24:00 води не буде на вулицях: Повітряній, Сяйво, Олесницького, Тісна, Мирна, Скромна, Чижевського, Моторна, Пропелерна, Доробок, Вигоди, Пілотів, Низинна, Ловецька, Сірка, Підлісна, Потебні, Суботівська, Нечая, Косинського, Широка, Невелика, Дідушка, Олешківська, Планерна, Ангарна, Орельська, Сластіона, Гніздовського, Рудненська, Самарська, Кондратюка, Гайова, Чагарникова, Курмановича, Гречана, Грузинська, Кавказька, Лукича, Житня, Вівсяна, Церетелі, Пшенична, Самбірська, Рівненська, Ірчана, Ліщинова, Вільхова, Городоцька (парна сторона від № 166, непарна сторона від № 241 і до кінця вулиці), Виговського (від початку вулиці до № 70 по парній стороні і до № 31 по непарній стороні). 

Відключать тимчасово воду і до вулиць: Кричевського, Дрогобицька, Дубнівська, Підгаєцька, Дальня, Полтави, Корсунська, Лютнева, Бакинська, А. Заде, Флінти, Величка, Журавлина, Малицької, Дозвільна, Ряшівська, Сигнівка, Головатого, Годованця, Сигнальна, Гірника, Вагонна, Паровозна, Яворницького, Баштанна, Караджича, Мисливська, Любінська (парна сторона від № 48, непарна сторона від № 71 і до кінця вулиці), Терлецького, Патона, Євського, Гіацинтова, Тюльпанова, Трещаківського, Камінна, Каховська, Гарматія, Д. Апостола, Тернова, Болбочана, Сполучна, Ганцова, П'ясецького, Збиральна, Конюшинна, Білогорща, Північна, Авіаційна, Зимноводівська, Станційна.

Після завершення ремонтних робіт проведуть промивку водопровідної мережі. У цей період можливе забарвлення води іржею.  Стабільне водопостачання води до цих вулиць очікується 9 липня з 06:00. 

На час відключення води у районі працюватимуть водовози з 10:00. Вони будуть розташовані на вулицях Патона-Каховська та Широка-Сяйво.

Для жителів також працює цілодобова гаряча лінія ЛМКП "Львівводоканал". Звернутися можна за номером для стаціонарних телефонів - 15−51 та для мобільних - 032 259−15−50, 032 259−15−51.

Читайте також: У Львівській області послабили карантинні обмеження із 7 липня: коли можуть відкрити садочки

За даними пресслужби Львівської міськради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #відключення_води #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,74
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...