• Головна
  • «Свобода» розпочала підготовку до дочасних виборів, на Львівській залізниці виявили боєприпаси, «Сільпо» бореться з «Рукавичкою»
Підсумки дня
08:00, 22 лютого 2013 р.

«Свобода» розпочала підготовку до дочасних виборів, на Львівській залізниці виявили боєприпаси, «Сільпо» бореться з «Рукавичкою»

Підсумки дня

ВО «Свобода» розпочала підготовку до можливих дочасних виборів та розгортає штаби в усіх областях України. Про це 21 лютого заявив керівник фракції Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» Олег Тягнибок під час брифінгу лідерів опозиційних фракції Верховної Ради України.

«Я дав вказівку про початок розгортання обласних виборчих штабів ВО «Свобода». Ми готуємося до виборів. Нехай «регіонали» начуваються – громада скаже своє слово і висловить ставлення до бандитської брехливої політики партії чинної влади», – зазначив він.

Вчора, працівники «Львівводоканалу» неподалік від залізничної колії перегону Брюховичі – Куликів знайшли артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Про це повідомили у підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Встановлено, що робітники знайшли артснаряд під час укладання водогону. Про знахідну було повідомлено чергового лінійного відділу на станції «Львів».

ТзОВ “Фоззі-Фуд”, власник мережі супермаркетів «Сільпо» бореться за свою інтелектуальну власність з ТзОВ «Львівхолод», власником мережі супермаркетів «Рукавичка». Підприємство вимагає заборонити використовувати вже звиклі пластикові картки постійних клієнтів, на яких міститься штрих-код і певний набір даних про накопичені бали чи суми знижок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...