• Головна
  • «Карпати» можуть розпочати новий сезон уже на «Арені-Львів»
12:00, 20 лютого 2013 р.

«Карпати» можуть розпочати новий сезон уже на «Арені-Львів»

Гендиректор футбольного клубу «Карпати» Ігор Дедишин у коментарі «Газеті» зазначив, що львівська футбольна команда може розпочати наступний сезон виступами на новому стадіоні – «Арені-Львів», куди клуб мав би переїхати найближчим часом

За умови, що буде прийнято, погоджено і виконано компенсаційний механізм, який запропонував клуб. Адже, за словами І. Дедишина, «все впирається в економіку: існують витрати на оренду й експлуатацію «Арени-Львів», і є значно менші витрати на стадіон «Україна».

Якщо ж найближчим часом, до відновлення виступів «Карпат» у домашніх матчах чемпіонату України (9 березня), розглянуть і приймуть компенсаційний механізм, команда розпочне свої виступи на «Арені-Львів». Якщо ні, то «зелоено-білі» готові почекати, продовживши виступи на «Україні».

Нагадаємо, днями нарешті вирішили питання щодо будівництва в місті арени для ігор чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року. Як уже писала «Газета», за дорученням голови Львівської ОДА Михайла Костюка 18 лютого заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Іван Груник провів робочу нараду з вирішення робочих моментів розміщення багатофункціональної спортивної арени на стадіоні «Україна».

Враховуючи обмежені терміни, Іван Груник доручив Львівській міській раді опрацювати юридичний механізм передачі комунальної власності стадіону «Україна» для будівництва багатофункціональної спортивної арени.

 Звісно, тема будівництва спортивного комплексу безпосередньо торкається львівського футбольного клубу «Карпати», адже команда нині тренується і виступає на стадіоні «Україна». Втім уже невдовзі «зелено-білі» мали б переїхати на «Арену-Львів». Повне інтерв’ю, в якому на запитання щодо нюансів будівництва, переїзду та позиції ФК «Карпати» відповів генеральний директор ФК «Карпати» Ігор Дедишин,

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...