• Головна
  • Мандрівки "львівського сміття" у інші області Садовий назвав провокацією: хто винен
16:10, 24 квітня 2020 р.
Надійне джерело

Мандрівки "львівського сміття" у інші області Садовий назвав провокацією: хто винен

Мандрівки "львівського сміття" у інші області Садовий назвав провокацією: хто винен

Сьогодні, 24 квітня на засіданні виконкому Львівської міської ради мер міста Андрій Садовий заявив, що начебто "львівське сміття", яке знаходять у інших областях - це свідома провокація. 

Як повідомляє видання Гал-інфо, мер Львова Андрій Садовий наголосив на тому, що сміття з міста не вивозять у інші області:

"Ви напевно бачите, що в засобах масової інформації починають з'являтися меседжі, що десь там знайшли якесь "львівське сміття" - це є свідомі провокації", - зазначив Андрій Садовий на засіданні. 

За словами міського голови Львова, такі провокації робляться дуже технологічно, хтось спеціально винаймає машину і спеціально кудись вивозить відходи.

"Кожен такий випадок повинен бути на контролі, я пропоную щоб в кожному випадку ви (Сергій Бабак) брали машину і особисто виїжджали на місце і розбиралися, бо довіряти і вірити не можна нікому. Це може бути системна планомірна робота, з замовниками та чіткими виконавцями. Якщо боронь Боже це дійсно є львівське сміття, і цей перевізник, який збирає сміття у Львові, не проконтролював це питання, то автоматично розриваємо договір без дискусій. Якщо це є провокація, то треба розібратись. Але має бути розуміння, що це питання іміджу нашого міста", - додав мер міста.

Нагадаємо, що у мережі з'явилася інформація про те , що сьогодні вранці, на Житомирщині знайшли 100 тон львівського сміття. Про це повідомили на сайті Новоборівської ОТГ Житомирськиї області.

Як повідомив під час засідання виконкому заступник міського голови з питань безпеки міста Сергій Бабак, він вже розібрався з цим питанням. Це сміття скинув перевізник "ДВ ВЕЙСТ-ГРУП".

"Це його контрагенти. Сьогодні там все буде прибрано. Буде оплачено 70 тисяч збитків, а на перевізника буде накладено фінансові санкції. Ми кожен такий випадок, аналізуємо, розбираємо, вираховуємо", - наголосив Бабак.

Андрій Садовий ініціював проведення зборів всіх перевізників. Якщо будуть подібні випадки, то з наступного тижня будуть розривати угоди.

Читайте також: В ЛМР розповіли скільки грошей витрачають на медичне забезпечення львівських лікарень: звіт

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сміття #Львів #вивіз сміття #Житомирська область #Садовий
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...