• Головна
  • У Львові обговорили зміни до правил дорожнього руху, на Львівщині незаконно видобували кварцовий пісок, у поїздах крадуть паспорти
Підсумки дня
08:01, 15 лютого 2013 р.

У Львові обговорили зміни до правил дорожнього руху, на Львівщині незаконно видобували кварцовий пісок, у поїздах крадуть паспорти

Підсумки дня

У Департаменті ДАІ МВС України пройшов брифінг щодо змін до діючих Правил дорожнього руху. Начальник центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем генерал-майор Сергій Будник роз’яснив журналістам основні аспекти нововведення.

"У постанові враховані положення Конвенції про дорожній рух та стандартів, що діють у цій сфері в державах – членах Європейського Союзу. Це перш за все, посилення вимог до застосування технічних засобів регулювання дорожнього руху, запровадження європейських зразків дорожніх знаків та дорожньої розмітки, а також введення нових термінів, таких як газон, острівець безпеки, денні ходові вогні, маневрування, регулювальник, удосконалене покриття." - зазначив Сергій Іванович 

Співробітники Слідчого відділу райвідділу області відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 240 КК України щодо незаконного видобутку кварцового піску, що відноситься до корисних копалин загальнодержавного значення. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, інформують у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області. 

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю у Львівській області на території одного з районів Львівської області викрили факти реалізації приватним підприємством кварцового піску, добутого зі самовільного облаштованого кар’єру. 

За минулу добу працівниками лінійного відділу на станції Стрий УМВС України на Львівській залізниці було зафіксовано три випадки крадіжок особистого майна у громадян.

 Зокрема, не приємна ситуація сталася з 19- річною мешканкою Львівської області, яка у потязі сполученням «Київ – Трускавець» позбулась свого паспорта, а 51 – річний житель м. Житомира їхав тим же потягом, але у зворотному напрямку із станції Трускавець до столиці і також виявив відсутність свого основного документа.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...