• Головна
  • Громадський транспорт Львова паралізували
17:06, 11 лютого 2013 р.

Громадський транспорт Львова паралізували

Сьогодні зранку в деяких машинах автопарку АТП навколо заливної горловини масла виявлено скупчення цукру, що може спричинити складну і небезпечну ситуацію – можуть заклинити двигуни і машини зупиняться на довго.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради, посилаючись на Михайла Сидоровича, директора АТП №1.

«Сьогодні під час підготовки машин до маршрутів у деяких машинах навколо заливної горловини масла виявлено скупчення цукру. Попробували масло на смак – воно солодке, що свідчить про те, що в масло насипали цукру. Це може спричинити складну і небезпечну ситуацію – можуть заклинити двигуни. Наразі таку ситуацію виявлено у шістьох машинах, але ця цифра може виявитись значно більшою. Зараз проводимо внутрішнє розслідування, з’ясовуємо чи нема такої ситуації в тих машинах, які є зараз на рейсі.

Зараз будемо робити все, щоб автопарк не зупинився – будемо промивати двигуни, замінювати масло, бо може статися довготривала зупинка автопарку, бо як застукають двигуни, то потрібно буде ремонтувати. Зараз ми звернулися в СБУ, бо це схоже на диверсійну акцію щодо важливої ланки життя міста – громадського транспорту», - повідомив Михайло Сидорович.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...