• Головна
  • 12 чарівних собачок чекають на добрих господарів у ЛКП "Лев", - ФОТО
17:19, 24 березня 2020 р.
Надійне джерело

12 чарівних собачок чекають на добрих господарів у ЛКП "Лев", - ФОТО

На базі Львівського комунального підприємства "Лев" перебуває 12 собачок на перетримці, які шукають домівки та добрих господарів. Познайомитися ближче з чотирилапими можна на вул. Промисловій, 56. Пропонуємо дізнатися більше про кожного песика.

Так, 4-річну Зару знайшли на вулиці Орлика з травмою лапки. Зараз собачку підлікували, вона добре почувається і любить перебувати з людьми. Собачці Аріель також 4 роки, її забрали з вулиці Мазепи: вона кульгала і мала на собі ошийник, тож скоріше за все - загубилася. Жулю (4 роки) знайшли на вулиці Студинського і забрали на повторну вакцинацію, дівчинка дуже весела.

1-річну Герду виявили в районі Високого Замку, вона трохи ляклива, але закохує всіх у себе. Її ровесниця Лана перебувала аж на Санта-Барбарі: собачка активна та доглянута і виглядає як згуба. 3-річного Сімбу знайшли на Городоцькій, скоріш за все, він мав сім'ю і мешкав на подвір'ї, оскільки пес дуже доброзичливий.

Гермесу 3 роки і його виявили на вулиці Медова Печера: собака був наляканий і гавкучий, втім досить соціалізований, міг бути охоронцем на об'єкті у своєму мікрорайоні. Шукає прихистку 11-річний Донні, який блукав вулицею Володимира Великого. Очевидно, що пес був домашнім улюбленцем, а зараз його покинули.

Чарівний погляд у 3-річної Руни, яку виловили на Трускавецькій. Собачка контактна і спокійна, мала на собі ошийник, тож скоріш за все, загубилася. Підозрюють ветеринари, що раніше мав домівку і 2-річний Норман з вулиці Липинського, який дуже вихований і добре гуляє на повідку. Досі шукає свою родину 4-річна Зухра, енергійна та активна собачка, що стане чудовим охоронцем і вірним другом. А ось 2-річна Марі - справжня леді з дуже глибоким поглядом: спокійна, не галаслива, лагідна і любить, коли її гладять.

Читайте також про "позаштатну працівницю" львівської військової частини 4114 - собаку Бєлку.

Фото Ірини Шелест

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,82
EUR
42,73
42,77
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...