Новини компаній
15:20, 27 травня 2020 р.

Карантин. Доставка у Львові

Новини компаній
Карантин. Доставка у Львові

Напевно, складно знайти людину, яку б не хвилювала ситуація, котра нині відбувається в Україні та у світі в цілому. Особливо, якщо врахувати, що це карантин, який нещодавно введений у зв'язку з ризиком зараження коронавірусом або іншими словами COVID-19. Хтось ставиться до даної ситуації трохи спокійніше, інші ж люди, навпаки, вже давно закупили всі необхідні медикаменти, продукти та інші товари першої необхідності.

А що ж робити в разі коли необхідно щось придбати, а магазини, що знаходяться поруч, просто закриті? Як бути у випадку, коли хочеться не просто гречки поїсти, а смачної їжі із улюбленого закладу чи просто купити необхідний товар, якого бракує вдома? Звичайно, що декому потрібно прикупитись й іншими товарами, такими як одяг чи косметика або, можливо, аксесуари. Пам'ятайте, вихід завжди є! Спеціально для вашої зручності, дорогі читачі, і створений наш спецпроект. Тому просто сідайте зручніше, ознайомтесь з представленими тут пропозиціями та дозвольте врешті своїм пальчикам "гуляти" по сайтах в пошуках потрібної продукції. Гарантуємо, вам припаде до душі дана інформація!

Доставка сиру від львівської крафтової 

сироварні 

Lemberg Cheese

Lemberg Cheese - це крафтова львівська сироварня, де народжується натуральний сир для страв, канапок та сирних тарілок.

На сироварні працюють лише з натуральними інгредієнтами. Та й власне виробництво дає змогу контролювати кожен етап створення сиру. Мабуть, саме тому сири від Lemberg Cheese такі смачні!

Протягом карантину в Lemberg Cheese можна замовити за вигідною ціною "Антикризовий кошик" молочної продукції для всієї родини.

В асортименті є такі позиції: пастеризоване молоко, сметана, домашній сир (творог), натуральне масло, декілька видів адигейських сирів та сулугуні, бринза, моцарела (в розсолі та на домашню піцу) і бурата. Крім того, з доставкою можна замовити сирні закуски - трюфелі та намазанки.

Отримайте якісні та натуральні молочні продукти не виходячи з дому! 

Час роботи: 9:00-18:00

Умови доставки:

  • Мінімальне замовлення 400 грн.
  • Безкоштовна доставка по Львову до дверей.
  • Доставка "Новою поштою" по Україні.
  • Замовлення формується зі свіжої партії молочної продукції та сирів щопонеділка та щочетверга, а відправляється щовівторка та щоп'ятниці.
  • Оплата на карту або готівкою при отриманні.

Контактні дані: 

Drunken Duck ваш арт-паб на доставці

Drunken Duck – це перший арт-паб у Львові, де гості можуть не тільки випити крафтового пива та смачно поїсти, але й оглянути експозицію молодих митців та послухати чудову музику.

Пропонуємо 12 крафтових кранів, 3 з яких розливаються під нітрогеном. Крафтове пиво - це ремісниче пиво, що вариться на невеликих броварнях україни. Через велику різноманітність видів крафтового пива, ми постійно змінюємо асортимент, тому наші гості завжди можуть вибрати те, що їм подобається, та скуштувати щось нове.

 Наше широке меню включає в себе бургери, салати, стейки, холодні і гарячі страви, та десерти. Продукти використовуємо виключно свіжі та 100% якості. Стараємось інтегрувати крафтові традиції і в приготування наших страв, тому, на приклад, для бургерів використовуємо домашні булочки, які щоранку турботливо забираємо з пекарні.

Здійснюємо доставку пива та страв по всьому Львові!

Є три різні варіанти:

1. Наша власна доставка, яку можна організувати по контактному телефоні чи в соц мережах. Від 500грн безкоштовна доставка, та знижка на пиво.

2. Самовивіз з нашого закладу.

3. З допомогою сервісів доставки Uber eats, Glovo та Raketa, де ми також присутні

25% знижки на розливне пиво в період карантину!

Безкоштовна доставка від 500грн!

Контактні дані: 

м. Львів, вул. Братів Рогатинців 45

+380 (93) 585 07 20

Карантин. Доставка у Львові, фото-23

De Luxe Dostavka

Так, поки що ми не працюємо в режимі вашого улюбленого клубу та ресторану, але ми знаємо як ви любите кухню наших шеф кухарів. De Luxe Dostavka у нас була на постійній основі, ще до карантину і повірте ми точно знаємо як швидко, безпечно та смачно організувати доставку улюблених страв до вас. 

Незаперечним плюсом De Luxe Dostavka є багатий асортимент меню. Ресторан пропонує широкий вибір страв європейської та японської кухні, десертів, напоїв за демократичними цінами. Сніданки, соковиті бургери, класичні м‘ясні та рибні стейки, різноманітні салати, запашні супи, закуски на будь-який смак - все це доступно для замовлення по цілому місту та в його околицях.  Ми запевняємо, що готуємо тільки з відбірних продуктів і ретельно дотримуємось всіх норм при приготуванні.

Також всі кухарі, працівники та кур‘єри проходять кілька етапів обов‘язкової гігієни рук та проінформовані про додаткові протоколи безпеки. У нас свій сервіс доставки, свої кур'єри та свої авто.

De Luxe також постійно пропонує акції та знижки, швидку доставку та можливість безконтактної оплати. Меню можете подивитися на сайті https://deluxedostavka.com.ua . Для зручності можете ще скористатись сервісом UberEats. 

Замовлення здійснюється через сайт або за телефоном +38 (097) 00 199 00

Карантин. Доставка у Львові, фото-35

Domino's Pizza - найбезпечніша доставка піци

Коронавірус - це гучна тема, яка хвилює багатьох громадян України. Для того, щоб зберегти своє здоров'я не рекомендовано відвідувати людні місця та контактувати з хворими. Яким же способом побалувати себе смачною їжею? В період карантину світова мережа Domino's Pizza пропонує найбезпечнішу доставку - безконтактна з продуктами, які повністю відповідають Food Safety.

Як оформити замовлення?

Для того, щоб замовити піцу з доставкою необхідно:

  • залишити заявку на сайті;
  • вказати в коментарях, де залишити піцу;
  • сплатити за замовлення в онлайн режимі.

Ми швидко виконаємо Ваше замовлення - протягом 30 хвилин.

Переваги співпраці з нами в період карантину

Ми працюємо за особливими стандартами, які створені в США. А саме:

  • суворо дотримуємося санітарно-гігієнічних норм;
  • здійснюємо оперативну доставку;
  • безпека продуктів (ISO, HAССP, продумані зберігання та логістика).

Всі співробітники працюють в рукавичках і в масках. Після пічки піца, хлібці чи курятина потрапляє в коробку без контакту з людьми (використовується спеціальна лопата).Сумки для піци обробляються дезінфікаторами перед кожною доставкою. Кур'єри завжди мають дезінфікатори з собою. Всі піцерії працюють для того, щоб вам було смачно і безпечно.

На період карантину у Львові діє акція: кожна друга піца коштує 19,99 грн.

Робіть замовлення на dominos.ua за телефоном (032) 241 1111

https://www.facebook.com/DominosPizzaUkraine

https://www.instagram.com/dominos_ua/ 

Карантин. Доставка у Львові, фото-41

Мережа ресторанів Veronika Family

В Україні оголошено карантин. Для того, щоб зберегти своє здоров'я важливо не контактувати з хворими людьми і не відвідувати людні місця. Що ж робити в тому випадку, якщо хочеться побалувати себе смачною їжею? Ми знайшли оптимальне рішення проблеми.

З 17 березня на час карантину мережа ресторанів Veronika Family переводить роботу кондитерських “Вероніка” та “Під золотою зіркою” у режим магазинів та доставки кондитерських, кулінарних виробів та страв. На час карантину можна замовити доставку з ресторанів “Чорний кіт” та “Амадеус”.Магазини та доставка працюють с10:00-20:00.

Доставка піци, десертів, шоколаду та страв з ресторанів Veronika Family

В мережі ресторанів Veronika Family нагадують, що поціновувачі смачної кухні можуть замовити страви з меню: 

  • піцу;
  • солодощі;
  • торти;
  • десерти.

Сніданки, обід та вечерю в львівських кондитерських “Вероніка”, ресторані-аптеці Іонових “Під золотою зіркою”, ресторані-пабі “Чорний кіт”, ресторані Amadeus. Замовити доставку з магазину “Вероніка” у Львові:

  • 032 298-60-28 
  • 095-898-67-78
  • 050-596-73-76
  • 067-593-69-48

Замовлення приймаються за телефонами та зі сторінок закладів у соціальних мережах Facebook та Instagram. Доставка по Львову від 800 грн безкоштовна .Французький шоколад ручної роботи зі смачними наповнювачами, мармелад, цукерки, лукум, щербет, печиво та лікери за старовинними рецептами Міколяшів надсилаємо Новою поштою.

Доставка з ресторану “Під золотою зіркою”

Смачне лікує! Доставка смачної та корисної їжі з рестресторану-аптеки – найкращий спосіб порадувати колег, родину та друзів. Шеф-повар ресторану приготує для вас цілющу смакоту, а кур’єр доставить свіжі, ароматні страви.

Доставка з ресторанів “Вероніка”

Почати ранок зі смачної булочки чи масляного круасану на сніданок, влаштувати невеликий ланч із міні-бургером чи сендвічами — чудова ідея для гарного настрою. У кондитерська-ресторан “Вероніка” потурбувалися, щоб хліб, булочки, десерти та шоколад якнайскоріше потрапили на ваш стіл. Варто лише замовити кур’єрську доставку смаколиків по Львову. Ми приготували для вас свіжу випічку та вишукані десерти, страви ресторанного меню до сніданку, обіду чи вечері.

Доставка з ресторану “Чорний кіт”

Страви зі справжньої печі до столу урізноманітнять ваш сніданок, обід чи вечерю. Варто лише замовити доставку в Ресторан-паб “Чорний кіт”.

Доставка з ресторану Amadeus

Шеф-кухар вже приготував для вас смачні страви європейської, італійської та української кухні, а кур’єр готовий доставити їх на сніданок, обід чи вечерю.

ttps://veronica.ua/

https://www.instagram.com/veronika_family.group/

https://www.facebook.com/veronika.family.group/

Карантин. Доставка у Львові, фото-52

Нам довіряють доставку корисної їжі вже 5 років

Готуємо ЗаДля Вас! Смачно та корисно з МарЕво Cмаку

МарЕво смаку - це львівська food company, яка працює в трьох напрямках: здорове харчування, продуктові набори з рецептами та кейтеринг. В нас кожен може обрати те, що йому до смаку.

Для Вас працюють обізнані в своїй справі спеціалісти, які допоможуть  поглянути на харчування під новим кутом. Ніяких заїжджених, стандартних страв, цілковите різноманіття смаків та максимум користі.

Марево Смаку - це такі напрямки:

1. Здорове харчування з доставкою. Від одного до 5-ти прийомів їжі на день з безкоштовною доставкою по місту кожного вечора. Раціони харчування допоможуть Вам подбати про своє здоров’я, чи це схуднення, чи підтримання ваги. Послуги прорахунку калорій та БЖВ  допоможуть відслідковувати зміни, а різноманітне меню нікого не залишить байдужим. Знайомтеся, наші Instagram  та Facebook 

2. Продуктові набори з рецептами. Це зовсім новий проект на теренах Західної України, після готування з яким Ви відчуєте себе справжнім Шеф-Кухарем елітного ресторану. Помиті, порізані, підготовані та вакуумно упаковані продукти з рецептами - це хороша альтернатива походу в супермаркет. Замовити також можна в Instagram  та Facebook 

3. Кейтеринг та подарункові бокси з доставкою. Закуски, десерти, гарячі страви і все це для організації Вашого свята. Від дитячого дня народження до весілля, від кофібрейку до романтичної вечері. Нам під силу, будь-яке, свято. Фото та більш детальна інформація в Instagram  та Facebook 

Наші переваги :

професійна кухня закритого формату із дотриманням усіх санітарно-гігієнічних норм.

підвищена дезінфекція на всіх етапах

довіз працівників на роботу лише на службовому авто

безкоштовна, безконтактна доставка під час карантину

Заходьте до нас на сайт та в соціальні мережі для ближчого знайомства ;)

http://marevo.lviv.ua/phone/index.html 

Замовити також можна за телефоном або ж у месенджерах +380971733933 (Viber, Telegram) +380936555500

І приємний бонус, вказавши при замовленні промокод #032маревосмаку знижка 10% гарантовано. Акція діє до 1.06.2020

Доставка піци Mama Italiano

Mama Italiano - доставка піци, котра підкорила не одне серце жителів нашого міста. Отож, незважаючи на погоду за вікном та карантин, ми й надалі радуватимемо львів'ян різноманіттям смаків сонячної Італії.

Здійснюємо безпечну доставку піци, продуктів та напоїв по всьому Львову!

Варіанти доставки:

1. Наша власна доставка, яку можна організувати по контактному телефоні чи в соц мережах або на нашому сайті mamaitaliano.com.ua.

Від 200 грн безкоштовна доставка;

Акційні пропозиції: 2+1 (при замовленнні 2-х 50-ти см піц - третя в подарунок), а також 3+1 (при замовленні трьох 30-ти см піц - четверта free)

2. З допомогою сервісів доставки Raketa, де ми також присутні.

Безкоштовна доставка від 200 грн! Оплата готівка/безготівка (liqpay на сайті)

Наші дієві заходи безпеки:

  • Ретельно миємо руки перед приготуванням чогось смачненького для Вас;
  • готуємо в рукавичках;
  • антисептик - наш друг (подружіться і Ви з ним);
  • і найголовніше - dont panic!

Час роботи: 10:00 - 23:00

Карантин. Доставка у Львові, фото-70

SHOco.— сучасна пекарня-кондитерська Львова

Це ідеальний варіант закладу, де одразу можна замовити не лише смачні десерти, найсвіжішу випічку, але й здорові сніданки з натуральних інгредієнтів. В SHOco. знають, як не лише підняти настрій, але й тримати в тонусі імунітет.

Самовивіз із закладу за адресою Сахарова, 44. Всі, хто придбає на місці тістечка, еклери та макарони, отримають знижку - 30%.

При замовленні від суми 220 грн, доставка в межах 5 км від локації закладу — безкоштовна.

Замовлення можна оформити у соцмережах  Instagram  та Facebook

https://shoco.ua/  або за телефоном: 050 430 75 75

Доставка працює щодня з 9:00 до 17:00.

Карантин. Доставка у Львові, фото-79

Доставка їжі від Lounge bar Sunset 

Карантин - поважна причина залишатися вдома, дбати про здоровя своє та близьких людей. Але навіть перебуваючи постійно вдома, хочеться відпочити від домашніх справ, роботи та кухні.

Саме тому lounge bar Sunset запустив доставку їжі прямісінько до Вас додому.В нашому меню Ви зможете обрати собі бургер, пасту, буріто, напої та закуски до пива.Ми завжди готуємо для Вас пасту, бургери, буріто зі свіжих продуктів, враховуючи наші стандарти приготування.

Наші кухарі і шеф-кухар завжди готують Ваші замовлення в рукавичках, на чистих дошках і на чистій, просторій і професійно обладнаній кухні використовуючи дезінфікуючі засоби, щоб наш продукт був не тільки шалено смачним, але і мега корисним і якісним. 

Замовити доставку наших смаколиків можна за допомогою сервісу Raketa. А Всі хто ще не встановив додаток - ми ділимося з Вами посиланням https://raketaapp.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Brand_Lviv_Search&gclid=EAIaIQobChMI3syl1vqy6AIV3sqyCh2bywReEAAYASAAEgLoN_D_BwE 

Обираючи Sunset - Ви обираєте не лише смачну їжу на обід/вечерю чи перекус, Ви обираєте вихідний від приготування на кухні. Графік роботи: 12:00 -23:00 

Карантин. Доставка у Львові, фото-91

Доставка ресторанних страв, ланчів, бургерів і напоїв від Golden Butterfly Club

Карантин - не привід відмовляти собі в приємному! Радіповідомити, що кухня Голден Батерфлай продовжуєпрацювати для Вас! Для Вашої безпеки ми організувалидоставку їжі.

Отримай свою порцію задоволення. Обирай страву і напій та замовляй за тел.: +38 (097) 322-42-50.

До замовлення доступні:

  • Європейська ресторанна кухня; 
  • Бізнес-ланчі від 95 грн (12:00-16:00); 
  • Burger menu; 
  • Напої (алкогольні/безалкогольні).

Весь асортимент у нас на сторінці "Golden Butterfly" у Facebook. Кухня працює з 12:00 до 00.00 щодня.

Вартість доставки 50 грн. Безкоштовна доставка при замовленні від 500 грн.

Караоке-клуб «Golden Butterfly» разом із “ЦЕНТР КОМПЛЕКС” запускає проєкт допомоги інвалідам, пенсіонерам, малозабезпеченим сім'ям та всім людям, які на час карантину залишилися вдома, без роботи та підтримки рідних і не мають змоги забезпечити себе повноцінним харчуванням.

Протягом карантину кухня «Golden Butterfly» щоденно готуватиме та разом із соціальними службами доставлятиме їжу орієнтовно для 100 львів’ян, які цього потребують, цілком БЕЗКОШТОВНО . 

Хочете долучитися? Замовляйте їжу у нас і прибуток піде на допомогу потребуючим. Якщо бажаєте стати волонтером або Вам потрібна допомога чи знаєте таких людей - переходьте за посиланням та заповнюйте форму для зв’язку 

Де нас додатково знайти:

Карантин. Доставка у Львові, фото-101

Daily Dose Of mmm — гастропаб

Складно знайти людину, яка не любить смачно і ситно поїсти. В нашому гастро-пабі не тільки приємна атмосфера, але і дуже смачні страви. В меню представлено багато м’ясних та інших композицій. У нас працюють досвідчені кухарі, які вкладають душу в приготування їжі. У нас можна замовити:

  • бургери;
  • ребра;
  • салати;
  • піцу.

Ми суворо дотримуємося технології приготування, саме тому наші страви виходять такими смачними.

До додаткових плюсів співпраці з нами можна віднести:

  • оперативність - ми швидко обробляємо заявки, тому своє замовлення Ви отримаєте без затримок;
  • швидка доставка - ми доставимо Ваше замовлення в призначене місце, без будь-яких затримок;
  • лояльні ціни – у нас хороше співвідношення ціни та якості.

Ми використовуємо тільки свіжі та високоякісні продукти. Задоволені клієнти для нас - це найголовніше!

В межах 5 км - доставка безкоштовна. Ми доставляємо бургери, італійську піцу, та навіть налимо тобі піваса. Якщо ти з Солонки, для нас це не перешкода, доставимо все в найкращому вигляді)

# Stay at home! При замовленні на суму 500 грн - 1 л. пива в подарунок, на 1200 грн. - 3 л. пива, гречку або пачку туалетного паперу.

Час роботи: 12:00-21:00 

Карантин. Доставка у Львові, фото-108

Доставка їжі за 29 хвилин по Львову від APP FOOD

Інноваційний заклад швидкого харчування APPFOOD пропонує доставку твоїх улюблених страв. Складно знайти людину, яка не любить смачно поїсти. З цієї причини доставка їжі - актуальна послуга в наш час. У компанії AppFood працюють досвідчені фахівці, які відповідально підходять до виконання своєї роботи. Ми пропонуємо своїм клієнтам виключно високоякісну продукцію за лояльними цінами. У процесі приготування страв використовуються якісні інгредієнти, які не шкодять загальному стану здоров'я людей. У нас хороше співвідношення ціни і якості.

Співробітники нашої компанії моментально обробляють замовлення і оперативно виконують їх, без будь-яких затримок. У призначений час і місце Ви отримаєте смачну і корисну їжу. Ми здійснюємо доставку піци, пончиків та іншої смачної їжі. Ми суворо дотримуємося технології приготування страв, тому вони виходять такими ситними, корисними і смачними!

Як оформити замовлення?

У Вас є можливість в домашніх і комфортних умовах зробити замовлення через додаток, який можна завантажити на сайті APP FOOD. У додатку є функція "оплата банківською картою". Встанови додаток на свій смартфон та зроби перше замовлення!

При замовленні від 130 грн доставка абсолютно безкоштовна!

Карантин. Доставка у Львові, фото-116

Домашня пекарня «Кримська перепічка»

Домашня пекарня «Кримська перепічка» працює на Сихові вже більше ніж 4 роки. За цей час більшість наших гостей та покупців стали постійними відвідувачами та полюбили нашу випічку та солодощі. Ми використовуємо в нашій роботі оригінальні домашні рецепти та постійно вдосконалюємося. В нашій пекарні ви можете спробувати аутентичну кримську випічку. Процес виробництва ми відтворюємо та контролюємо від початку до кінця, використовуючи тільки якісні натуральні інгредієнти: різні види борошна, якісну олію, закваски, свіжі та морожені ягоди та фрукти, вершкове масло, натуральний шоколад, горіхи, сухофрукти та багато іншого.

Наш асортимент включає в себе булочки та пиріжки з солодкою та несолодкою начинкою, круасани, хліб, солодкі та несолодкі пироги, торти, еклери та інші тістечка, домашнє печиво. Намагаємось постійно мати в асортименті безглютенову та безлактозну продукцію.

На Різдво та Великдень печемо святкову випічку: Струцлі, кекси, маківники, Панетони та паски.

В листопаді 2019 року ми відкрили другий заклад на вул. Стрийська.

З 15 березня 2020 року пекарня працює в форматі магазину та пропонує доставку. 

Карантин. Доставка у Львові, фото-127

Prime Food - доставка найкращих продуктів харчування

Ми на ринку України з 2008 року. Постачаємо продукти харчування в ресторани та готельно-ресторанні комплекси 4-5 зірок. За довгі роки роботи нашої компанії ми продемонстрували своїм клієнтам професіоналізм і надійність. В Компанії «ПРАЙМ ФУД» працюють найкращі економісти, аналітики і менеджери, які тривалий час вивчали ринок харчування та попит на продукцію. Ми співпрацюємо з зарубіжними та вітчизняними виробниками, що дозволило компанії «ПРАЙМ ФУД» зайняти лідируючі позиції в сфері HoReCa та FMCG. Наші фахівці систематично покращують свої знання і вміння: проходять тренінги та майстер-класи, навчання в кращих зарубіжних і вітчизняних компаніях. До головних переваг співпраці з нами можна віднести:

1.Надійність. У кожного клієнта є можливість придбати корисні продукти з доставкою додому. Згідно умов сьогодення, наші кур'єри працюють в стерильних масках і рукавичках. Всі транспортні засоби обробляються антисептичними засобами.

2.Широкий асортимент вибору понад  1000 найменувань. Завжди все в наявності - м'ясо, м'ясні напівфабрикати, птиця, та ін. Ми є імпортери та ексклюзивні дистриб'ютори таких брендів , як ТМ « Chateau Galicia»(гусячі делікатеси), ТМ «VALDOR»(качка, філе та ніжка качині), ТМ «Polar Seafood Ukraine» (морепродукти), ТМ «Heinz» (кетчупи, соуси, майонези), ТМ «Rafael Salgado» (олія оливкова), ТМ «Sante», ТМ «Sonko» (здорове харчування).

3.Безкоштовна доставка по Львову - на суму від 500 грн.

Ми суворо контролюємо якість продукції, оскільки цінуємо нашу репутацію, та  систематично тішимо клієнтів знижками та вигідними пропозиціями. Купуйте з перших рук!!!

Знижка по промокоду (032.ua) 2%.

Акція: від 2тис. грн. гарантованого подарунок «Страви високої кухні» (упаковка конфі ніжок гусячих або качиних, на Вибір).

Контактні дані:

Замовити також можна за телефоном або ж у месенджерах

  • Відділ продажу : +380997293723 (Viber, Telegram); +380679452559; +380322956906
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#карантин #доставка #львів
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...