• Головна
  • Зростуть пенсії, подешевшає газ, подорожчає паркування у Львові: нововведення березня 2020 року
19:17, 2 березня 2020 р.
Надійне джерело

Зростуть пенсії, подешевшає газ, подорожчає паркування у Львові: нововведення березня 2020 року

На початку нового місяця традиційно кореспондентка сайту 032.ua підготувала для львів’ян добірку нововведень та змін, які відбудуться у Львові та Україні, серед них: зростання пенсій, подешевшання газу, подорожчання паркування транспорних засобів та низка інших. 

Нові тарифи на паркування транспортних засобів у Львові 

З 1 березня цього року діють нові збільшені тарифи на паркування транспортних засобів у Львові. Кореспондентка 032.ua розповідала детально про нові зони для паркування та скільки коштуватиме паркування для водіїв. 

Фото ілюстративне: паркування / zik.ua

Фото ілюстративне: паркування / zik.ua

Зростання українських пенсій 

З 1 березня окремі групи українських пенсіонерів отримуватимуть збільшені пенсії через індексацію, в середньому пенсії зростуть на 8,5-12%. Кореспондент 032.ua розповідав, хто підпадає під індексацію.

Фото ілюстративне: kherson.fm

Фото ілюстративне: kherson.fm

Їздити до Росії можна тільки за закордонними паспортами

З 1 березня  українці не зможуть перетинати державний кордон з України до Російської Федерації на підставі паспорта громадянина України або свідоцтва про народження, а тільки за закордонними паспортами. 

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Зростуть виплати безробітним

Згідно з постановою від 31.01.2020 р№ 211, Правління Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України прийняло рішення про підвищення мінімального розміру допомоги по безробіттю з 1 березня. Для осіб, виплати яким призначаються з урахуванням заробітної плати і страхового стажу, мінімальний розмір допомоги по безробіттю збільшено до 1800 гривень. Для осіб, виплати яким призначаються без урахування заробітної плати і страхового стажу, мінімальний розмір допомоги по безробіття збільшено до 650 гривень.

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Подешевшає газ для промисловості

Як інформує пресслужба НАК "Нафтогаз України", з 1 березня газ для промислових споживачів стане дешевшим. У порівнянні з цінами на лютий 2020 року, у березні ціни знизяться на 12% –15%, залежно від умов постачання, пропонується газ за ціною 3 981,00 — 4 606,00 грн/тис. куб. м

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Левандівці обмежили проїзд транспорту

З 2 березня по 3 квітня на вулиці Курмановича обмежать рух транспорту через капітальний ремонт на перехресті з кільцевим рухом. Далі публікуємо організацію дорожнього руху при проведенні ремонтних робіт: 

Фото: схема проїзду / пресслужба ЛМР

Фото: схема проїзду / пресслужба ЛМР

Українці перейдуть на літній час

Щорічно українці в останню неділю березня переходять на літній час. Отож, у неділю, з 28 на 29 березня о 03:00 потрібно перевести стрілки годинника на годину вперед - на 04:00, тому прокидатися у цей день доведеться раніше. 

Фото ілюстративне/ infofakt.com.ua

Фото ілюстративне/ infofakt.com.ua

Нагадаємо, як повідомляла кореспондентка 032.ua, наприкінці лютого у Львівській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги відбулася перша трансплантація нирки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #зміни_у_березні #нововведення #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...