• Головна
  • ДТП біля Радехова: 30-річна водійка автомобіля на смерть збила велосипедиста
12:03, 1 березня 2020 р.
Надійне джерело

ДТП біля Радехова: 30-річна водійка автомобіля на смерть збила велосипедиста

У суботу, 29 лютого, на Львівщину у Радехівському районі сталася дорожньо-транспортна пригода - водійка автомобіля збила на смерть велосипедиста. 

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівщини, пригоди сталася близько 13:30 неподалік районного центру. Водійка автомобіля Fiat, 30-річна мешканка одного з сіл Радехівського району, скоїла наїзд на велосипедиста, 70-річного жителя Радехова. Внаслідок пригоди від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Поліцейські встановлюють обставини автопригоди. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

Нагадаємо, 28 лютого у Львові трапилася ДТП - автомобіль Volkswagen на іноземній реєстрації здійснив зіткнення з автомобілем Kia та втік з місця пригоди.  Поліцейським вдалося розшукати порушника, однак, під час затримання винуватця, 21-річний чоловік напав на поліцейського. 

Джерело інформації: пресслужба поліції Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #ДТП #велосипедист #загиблий #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...